Žiadnemu politikovi nie je možné dôverovať. Skôr či neskôr vás zradí, oklame a okradne. Aj Lengvarský
14 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Facebookový profil Prečo média mlčia si všimol jednu naozaj zaujímavú vec týkajúcu sa povinného očkovania u nás. Ukazuje sa, že žiadnemu politikovi nie je možné dôverovať.


Povinné očkovanie pri nástupe do funkcie odmietal aj minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský, ba polícia označila takéto tvrdenia niektorých ľudí, ktorí pred tým varovali na sociálnych sieťach, za hoax. A čo sa stalo? Povinné očkovanie už pripúšťa aj samotný minister, ktorého profil Prečo médiá mlčia práve preto označil za nehanebného klamára.
Medzi hoaxom a realitou je čas niekoľkých mesiacov, neraz iba týždňov či dní

„Lengvarský je nehanebný klamár! Tu je ďalší dôkaz, ako politici bezostyšne klamú. Len pred mesiacom minister Lengvarský tvrdil, že nechcú zaviesť povinné očkovanie. Dokonca to označil za dezinformáciu. No a dnes už otvorene hovorí o povinnom očkovaní policajtov, vojakov, zdravotníkov a učiteľov,“ píšu na úvod statusu.

„Ľudia, zapamätajte si jednu vec: Žiadnemu politikovi nie je možné dôverovať. Skôr či neskôr vás zradí, oklame a okradne. Asi bude potrebné zvrhnúť celý tento systém a nastoliť priamu ľudovú demokraciu bez politikov a politických strán. Posledných 31 rokov ‘pravdy a lásky’ nám spoľahlivo dokázalo, že zastupiteľská ‘demokracia’ je už zo svojej podstaty do špiku kostí zločinný, skorumpovaný a neľudský systém," uvádzajú ďalej.



Zvláštne však je, že na pekné reči našich politikov naletela aj polícia, ktoré vyjadrenia na sociálnych sieťach o pripravovanom povinnom očkovaní označila za HOAX. „Koncom minulého roka polícia Slovenskej republiky vyvracala ‘hoaxy’ o tom, že očkovanie proti covidu by mohlo byť povinné,“ píše sa v ďalšom príspevku portálu Prečo médiá mlčia, ktorý nadväzuje na ten predchádzajúci.



„Dnes o možnosti povinného očkovania pre niektoré skupiny obyvateľov už otvorene hovorí minister zdravotníctva Lengvarský. Takže opäť sa raz potvrdzuje skutočnosť, že medzi hoaxom a realitou je čas niekoľkých mesiacov, neraz len týždňov či dokonca dní,“ končí sa status slovami, ktoré sú akiste veľmi, ale veľmi pravdivé.

Baránek: Spiknutie hlupákov, lebo právo na slobodu máme garantované a nemôže byť podmienené lekárskemu úkonu
"Právo na slobodu máme garantované. Čiže sloboda nemôže byť podmienená tým , že sa podrobíte lekárskemu úkonu za ktorý nikto nenesie zodpovednosť. Ako slobodní ste sa narodili a len za prísnych podmienok môžete byt na slobode obmedzení." Ján... Čítať ďalej
13 | 08 | 2021 | lindachopin