Za pomoci Dibákovej z Lipšicovho stáda odkazuje Krúpa opozícii: Očakávam zatýkanie politikov
14 | 08 | 2021 I Peter Sulek
Poslanec hnutia OĽaNO Juraj Krúpa na otázku Dibákovej z Lipšicovho stáda v televízii JOJ odpovedal, že v najbližších dňoch očakáva zatýkanie politikov. Zjavne ide o výhražný odkaz opozícii.

Poslanec národnej rady Krúpa sa v televízii JOJ nechal počuť, že v blízkom čase očakáva zatýkanie politikov.
Zvláštny príklad neprofesionálne zaujatej novinárky

V diskusnej relácii televízie JOJ boli diváci svedkami veľmi zvláštnej situácie a neprofesionálneho prístupu. Moderátorka Jana Krescanko Dibáková, osoba známa zo zoznamu skorumpovaných novinárov Lipšicove stádo, totiž položila veľmi zvláštnu, sugestívnu, neprofesionálnu otázku. A obrátila sa s ňou najprv na poslanca OĽaNO Krúpu. Opýtala sa ho, či v najbližších dňoch očakáva zatýkanie politikov.

Z takto položenej otázky adresovaná poslancovi Krúpovi jasne vyplýva, že ju s ním redaktorka vopred konzultovala.

Viac ako pozitívny vzťah Dibákovej s osobami z hnutia OĽaNO je dlhodobo známy. V minulosti na verejnosť unikli prepisy esemesiek medzi ňou a Gáborom Grendelom. Výborný vzťah má aj s Danielom Lipšicom, bývalým členom poslaneckého klubu OĽaNO a hlavou Lipšicovho stáda. Lipšic má zase výborné vzťahy s Igorom Matovičom. A ten Lipšica dokázal presadiť na post šéfa špeciálnej prokuratúry, odkiaľ dnes riadi svoj gang pozostávajúci z prokurátorov, vyšetrovateľov, štátnych úradníkov, kajúcnikov, ústavných a iných verejných činiteľov.

Grendel a Krúpa z OĽaNO konšpirujú o údajnom únose Vietnamca a navážajú sa do Žilinku
16 | 03 | 2021 | editor01hd

Výhražný odkaz opozícii

Okrem týchto zjavných prepojení bolo na facebookovej stránke diskusnej relácie televízie JOJ Na hrane celkom zreteľne účelovo zverejnené video, ktoré obsahuje presne tú inkriminovanú asi tridsaťsekundovú pasáž z takmer hodinovej relácie, v ktorej zaznie otázka o zatýkaní a odpoveď na ňu. Je teda zrejmé, že koalícia prostredníctvom diskusnej relácie s pomocou provládnej moderátorky Dibákovej z Lipšicovho stáda, posiela odkaz opozícii.

Doplňme, že poslanec OĽaNO, predseda výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť Juraj Krúpa prišiel do vysokej politiky z tretieho sektora. Bol totiž riaditeľom programu pre obranu a bezpečnosť Slovenského inštitútu pre bezpečnostnú politiku. Táto mimovládka je známa pod skratkou SSPI, šíri prozápadnú propagandu a rusofóbiu a nezakladal ju nikto iný, ako súčasný minister obrany, agent amerických záujmov na Slovensku Jaroslav Naď.

V klube OĽaNO je vážny konflikt pre potraty. Liberál Krúpa nazval kresťana Čepčeka kriplom
22 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová