Z kontroverznej Matovičovej lotérie si určite prídu na svoje aj takzvané celebrity
14 | 08 | 2021 I Ondrej Štefik

Denník Nový čas uverejnil, aké majú takzvané celebrity motivácie účinkovať v kontroverznej Matovičovej lotérii.


Zajtra bude odvysielaná pilotná show expremiéra Matoviča. Verejnoprávna RTVS bude vysielať bombastický prenos z očkovacej lotérie. Táto bizarná akcia poskytne nás všetkých vyjde ba na výhry pre súťažiacich zaočkovaných na tučných 21 000 000 eur. Financie budú vyplatené zo štátneho rozpočtu, teda z peňazí nás všetkých. je však ešte nejasný, aký bude celkový konečný účet za Matovičovu lotériu.

Zatiaľ ešte nevieme koľko peňazí pôjde z verejných financií na zabezpečenie relácie. Lotéria má okrem iného aj nedeklarovanú ambíciu zvýšenia ziskov farmaceutických spoločností. Účastníci, ktorých vyžrebujú, budú musieť pozerať televíziu a byť v strehu pri telefóne.

Kolotočár Matovič, reaguje na lotériu Hlina!
15. augusta dostane do televízie svoju show ex-premiér Matovič. Verejno-právna RTVS má zabezpečovať priame prenosy z lotérie. 21 000 000€ pôjde iba na výhry pre zaočkovaných. Účastníci, ktorých vyžrebujú budú musieť pozerať televíziu a byť na... Čítať ďalej
04 | 08 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK

Zarobia si na pandemickej lotérií za účinkovanie, aj keď im o peniaze  vraj vôbec nejde.

Na prvý pohľad sympatický päťdesiatnik Peter Marcin (55) sa rozhodol moderovať lotériu. Podľa jeho slov preto, lebo „Slovenská televízia ma oslovila ako svoju tvár na účinkovanie v tomto programe, tak som tú ponuku prijal. Ja som zaočkovaný, dôverujem lekárom a vedcom." Peniaze údajne nemali byť jeho motiváciou. Koľko mu to prinesie peňazí, zatiaľ nevieme.

Hudobník Peter Bič (44) zase uviedol, že „ dostali sme ponuku zahrať si v tomto programe a keďže sa mi to zdalo ako fajn nápad, tak si hovorím, prečo nie. Nie každý deň si človek môže zahrať v televízii a myslím si, že je to na dobrú vec. Všetci v kapele sme zaočkovaní."  Podľa jeho slov podobne ako v prípade Marcina, preňho a kapelu nehrali peniaze primárnu úlohu.

Spevák Miko Hladký (48) sa vyjadril pre Nový Čas vyjadril: „Radi sme prijali pozvanie do tejto relácie, pretože sme za to, aby boli ľudia zaočkovaní, aby sa čím skôr skončila pandémia. Nech sa všetko vráti do normálneho života, na ktorý sa tešíme. Celá kapela Gladiátor je zaočkovaná." Taktiež im ide len o zaočkovanosť populácie a peniaze by sme za tým hľadali asi márne.

Drucker vyzýva premiéra Hegere k výmene Matoviča na poste ministra financií
Tomáš Drucker uverejnil na Facebooku video blog, v ktorom skritizoval Matoviča a vyzval Hegera, aby ho odvolal za neschopnosť. Čítať ďalej
14 | 08 | 2021 | Ondrej Štefik