Nenechajte sa zastrašiť!  (Vanessa Rennerová)
14 | 08 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Komentár Vanessa Rennerová (Report24)


Zvyšovanie politického tlaku na neočkovaných vytvára napätie


Politici a médiá na celom svete vynakladajú veľké úsilie nielen na to, aby očiernili kritikov kontroverzných vakcín proti COVID-19, ale aj na to, aby na nich preniesli zodpovednosť za negatívne dôsledky politiky lockdownu.
Otázka očkovania štiepi spoločnosť

Mnohí ľudia tieto propagandisticky šírené „rozprávky“ prijímajú úplne nekriticky. Zvyšuje sa tak nielen politický tlak na neočkovaných ľudí, ale vzniká aj napätie v sociálnom prostredí. Výrazné štiepenie spoločnosti mnohí ťažko znášajú.

Vanessa Rennerová poukazuje na skupinu kanadských vedcov, ktorí sa otvoreným listom obrátili na neočkovaných. Chcú ich povzbudiť, aby sa nenechali zastrašiť. Chvália odvahu ľudí a pripájajú sa ku kritike nových a málo otestovaných vakcín.

Takmer 4 000 zaočkovaných sa v Nemecku nakazilo koronavírusom
Hoci mali za sebou plnú vakcináciu, nakazili sa ochorením COVIDom-19, informuje epochtimes.de. Čítať ďalej
11 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Kritickí vedci sú z oblasti fyziky, biotechnológie, farmakológie, ale sú tam aj matematici a štatisti. Väčšina z nich už predtým kritizovala vládne opatrenia. Ich otvorený list neočkovaným zverejnilo Združenie občianskych slobôd Ontária (OCLA). Združenie sa zasadzuje za autentickú a neobmedzenú slobodu prejavu jednotlivcov na všetky témy a vo všetkých formách v súlade s právom na slobodu prejavu zakotveným v kanadskej Charte práv a slobôd.
Vedci odmietajú nátlak politikov a médií

Každý jednotlivec má právo na kontrolu vlastného tela a odmietnutie lekárskych zásahov. Vedci dôrazne odmietajú nátlak politikov, médií a spoluobčanov na neočkovaných. Poukazujú na vedecké nedostatky pri testovaní vakcín a kritizujú potláčanie iných informácií a názorov.
Obviňovanie neočkovaných z problémov

Nie ste sami! K 28. júlu 2021 nebolo zaočkovaných 29 percent Kanaďanov a ďalších 14 percent dostalo zatiaľ len prvú dávku. V USA a Európskej únii je plne zaočkovaná menej ako polovica populácie a dokonca aj v Izraeli, "laboratóriu sveta", zostáva tretina ľudí úplne nezaočkovaná. Politici a médiá zaujali univerzálny postoj a obviňujú neočkovaných z problémov, ktoré vznikli po osemnástich mesiacoch strašenia a blokovania. Je čas uviesť veci na pravú mieru! -  dodáva Vanessa Rennerová.

„Výbušný“ materiál Inštitútu Roberta Kocha. Manipulácia s číslami. Lockdownom sa bezdôvodne ruinovali ľudia
Už celé mesiace sa opatrenia koronovej politiky riadia hodnotami incidencie. To by sa mohlo v budúcnosti zmeniť, píše epochtimes.de. Čítať ďalej
16 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Je to vaše telo

Je úplne rozumné a legitímne povedať NIE nedostatočne testovaným vakcínam, pre ktoré neexistuje spoľahlivý vedecký základ. Máte právo starať sa o svoje telo a odmietnuť lekárske ošetrenie, ak to považujete za vhodné. Máte právo povedať NIE porušovaniu vašej dôstojnosti, integrity a telesnej autonómie. Je to vaše telo a vy máte právo sa rozhodnúť. Máte právo bojovať za svoje deti proti hromadnému očkovaniu v škole.

Máte právo sa pýtať, či je slobodný a informovaný súhlas za súčasných okolností vôbec možný. Dlhodobé účinky nie sú známe. Transgeneračné účinky nie sú známe, upozorňuje Vanessa  Rennerová. Deregulácia prirodzenej imunity spôsobená očkovaním nie je známa. Potenciálna škoda nie je známa, pretože hlásenie nežiaducich účinkov je oneskorené, neúplné a v jednotlivých jurisdikciách nejednotné.

Odkaz rakúskeho kancelára Kurza nezaočkovaným: Skôr či neskôr sa nakazíte!
Je to bod obratu v koronovej politike Rakúšanov? Podľa rakúskeho spolkového kancelára Sebastiana Kurza je teraz namiesto štátnej kontroly potrebná osobná zodpovednosť. Napriek tomu varuje nezaočkovaných: „Skôr či neskôr sa nakazíte!“, píše... Čítať ďalej
17 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Propaganda vás kruto obviňuje

Útočia na vás mainstreamové médiá, vládne kampane sociálneho inžinierstva, nespravodlivé pravidlá a politiky, spolčení zamestnávatelia a dav sociálnych médií. Hovoria vám, že problémom ste teraz vy a že svet sa nemôže vrátiť do normálu, kým sa nedáte zaočkovať. Propaganda vás kruto obviňuje a ostatní na vás vyvíjajú tlak. Pamätajte si, že s vami nie je nič v neporiadku.

Falošne vás obviňujú, že ste „továrňou“ na nové varianty vírusu SARS-CoV-2, hoci podľa popredných vedcov si váš prirodzený imunitný systém v skutočnosti vytvára imunitu voči viacerým zložkám vírusu. Tým sa zvýši vaša ochrana proti širokému spektru variantov vírusov a zabráni sa ďalšiemu prenosu na iné osoby, píše Vanessa Rennerová.

Máte právo požadovať nezávislé, odborne recenzované štúdie, ktoré nie sú financované nadnárodnými farmaceutickými spoločnosťami. Všetky recenzované krátkodobé štúdie bezpečnosti a krátkodobej účinnosti financovali, organizovali, koordinovali a podporovali tieto ziskové spoločnosti a žiadne údaje zo štúdií neboli zverejnené ani sprístupnené vedcom, ktorí nepracujú pre tieto spoločnosti.

V očkovacom centre vo Viedni skolabuje po podaní vakcíny v priemere 50 ľudí denne
Pri očkovaní proti koronavírusu stále dochádza k vedľajším účinkom. Vo viedenskom očkovacom centre denne skolabuje okolo 50 ľudí, píše epochtimes.de. Čítať ďalej
11 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Máte pravdu, keď spochybňujete predbežné výsledky testov vakcín

Máte pravdu, keď spochybňujete predbežné výsledky testov vakcín. Deklarované vysoké úrovne relatívnej účinnosti sú založené na malom počte pochybne stanovených "infekcií". Štúdie, v ktorých lekári vedeli, alebo mohli usúdiť, či podávajú experimentálnu vakcínu alebo placebo, tiež neboli „slepé“. Toto nie je prijateľná vedecká metodika pre pokusy s vakcínami.

Máte pravdu, keď požadujete rozmanité vedecké názory. Tak ako v prírode, aj tu potrebujeme polykultúru informácií a ich interpretácií. A to práve teraz nemáme. Rozhodnutie neprijať vakcínu dáva priestor pre rozum, transparentnosť a zodpovednosť. Oprávnene sa pýtate, čo bude nasledovať, ak sa vzdáme moci nad vlastným telom.

Nenechajte sa zastrašiť! Buďte odolní, čestní a odvážni. Zasadzujete sa za vedeckú zodpovednosť a slobodu prejavu, ktoré sú nevyhnutné pre prosperitu spoločnosti. Kanadskí vedci sú jedni z mnohých, ktorí sa postavili za nezaočkovaných, dodáva na záver Vanessa Rennerová.
Signatári otvoreného listu:

Angela Duranteová, PhD

Denis Rancourt, PhD

Claus Rinner, PhD

Laurent Leduc, PhD

Donald Welsh, PhD

John Zwaagstra, PhD

Jan Vrbik, PhD.

Valentina Capurriová, PhD

Podvod s očkovaním v Indii odhalili iba vďaka tomu, že nikto po „očkovaní“ nemal žiadne vedľajšie účinky a ani nezomrel
Skupina podvodníkov v Indii namiesto skutočnej vakcíny „zaočkovala“ 2 500 ľudí fyziologickým roztokom. Na podvod sa prišlo iba preto, že „očkovaní“ nemali žiadne vedľajšie účinky, ani nikto z nich nezomrel. Čítať ďalej
08 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová