Francúzski zdravotníci, učitelia a hasiči podávajú kvôli povinnému očkovaniu hromadné výpovede (VIDEO)
12 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Povinné očkovanie proti COVID-19 úplne zaslepilo aj francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona. A to až tak, že ho nariadil všetkým zdravotníkom. Oni sa proti tomu búria. Dávajú hromadné výpovede.


Covid šialenstvo neprežívame len na Slovensku. Šíri sa prakticky po celom svete. Vo Francúzsku schválil parlament prezidentom navrhnutý zákon, ktorý vyžaduje od všetkých zdravotníckych pracovníkov povinné očkovanie. Ako sa k tomu postavili zdravotníci a s nimi aj učitelia a hasiči, ukazuje vo videu na sociálnej sieti lekár Peter Lipták.

Francúzski zdravotníci, učitelia či hasiči, vyšli po návrhu prezidenta Macrona najskôr do ulíc, no keď to nepomohlo, prikročili k ráznemu kroku. Prezident im totiž oznámil, aby sa do 15. septembra začali očkovať, inak im hrozí dočasné prepustenie. Práve preto sa mnohí zdravotníci, učitelia i hasiči rozhodli, že radšej ako povinné očkovanie experimentálnymi vakcínami si vyberú to, že dajú výpoveď sami.



A aby toho nebolo málo, Emmanuel Macron varoval Francúzov, že ak sa miera očkovania nezvýši, „položí na stôl otázku povinného očkovania pre všetkých obyvateľov Francúzska“! A to bude ešte len tanec...

Mohutné proti covidové protesty a „divočina“ po celom svete, na Slovensku iba „letný vánok“ (VIDEÁ)
Opatrenia okolo COVID-19, ale najmä zavádzanie covid pasov (Green pass) vyhnali do ulíc množstvo ľudí po celom svete. Majú už dosť obmedzení a chcú žiť normálne. Politici akoby boli hluchí. Ak k tomu pridáme aj očkovanie, ktoré sa niekde stáva... Čítať ďalej
08 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik