Fico priniesol informácie zo súdu s Kováčikom. Spomenul aj prezidentku.
12 | 08 | 2021 I Ondrej ŠTEFIK

Líder Smeru nevie, či sa má smiať alebo plakať. Jeden z obvinených na úteku, Zeman, sa mal ospravedlniť sudkyni Záleskej z pojednávania. Fico ironicky poznamenal: „Čo tak asi napísal obvinený Záleskej? Čaute sudkyňa musím byť na úteku, lebo mi to zariadil minister Mikulec, tak neprídem na pojednávanie? No, neviem či sa mám smiať, alebo plakať." 


Predseda SMERU-SD a poslanec NRSR Robert Fico sa dnes zúčastnil procesu proti bývalému šéfovi špeciálnej prokuratúry Dušanovi Kováčikovi, ktorý sedí za údajné branie úplatkov. Svoj názor na tento proces interpretoval do video-blogu na svojom Facebooku.


„Kováčik vraj zobral úplatok za to, že nebola podaná sťažnosť proti prepusteniu šéfa skupiny Takáčovcov Kudličku z väzby," ironicky poznamenáva predseda v úvode svojho videa. Podľa Fica je to založené na výpovedi "udavača Makóa", ktorý je podľa jeho vyjadrenia: „..príslušník tajnej služby, obchodník so štátom a obvinený zo všetkých možných trestných činov..." „No proste, mimoriadne dôveryhodný svedok..." pokračuje satirickým tónom poslanec NR SR.
Spravili z neho politického väzňa, aby dosadili na jeho stoličku Lipšica

Nikoho nezaujíma, že Kudličku pustil na slobodu Kliment s Hrubalom, myslí si Fico. Dokonca to nezaujíma ani sudkyňu obvineného prokurátora Záleskú, ktorá má byť výborná kamarátka s kontroverznou novinárkou Tódovou, ktorá nenávidí obvineného prokurátora, rozhorčuje sa vo videu Fico.

Vymyslené výpovede a manipulované súdne procesy sú tu podľa predsedu Smeru len za tým účelom, aby odsúdeného zločinca Lipšica dosadili na jeho stoličku.

Policajný šéf Kovařik dnes žehlil svoj "prúser" so zmarenou akciou. Nevyžehlil nič!
Policajný prezident SR Peter Kovařík sa dnes musel postaviť pred kamery a vysvetľovať. Situáciu po liste predstaviteľom štátu vyšetrovateľky Santusovej už len tak pod koberec nezametie. Ak si myslel, že po dnešnej tlačovke bude vyzerať ako hrdina,... Čítať ďalej
11 | 08 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK

Sudkyňa ospravedlňuje obvinených na úteku

Fico v úvode jadra svojho videa replikoval kauzu, v ktorej nehanebne umožnil prezident PZ, pravdepodobne v spolupráci s ministrom Mikulcom, zdrhnúť obvineným z krivej výpovede voči špeciálnemu prokurátorovi Dušanovi Kováčikovi. Jeden z nich, Zeman, sa mal ospravedlniť sudkyni Záleskej z dnešného pojednávania a sudkyňa mu vyhovela.

Fico ironicky poznamenal:„ Čo tak asi napísal obvinený Záleskej? Čaute sudkyňa musím byť na úteku, lebo mi to zariadil minister Mikulec, tak neprídem na pojednávanie. No, neviem či sa mám smiať, alebo plakať," dodáva s trpkosťou v hlase.

Výrazným trendom je Fico. Kotleba a Harabin musia pridať. Mazurek poráža Uhríka!
Je jedno, či ho niekto uznáva alebo nie. Faktom je, že Róbert Fico je najúspešnejší politik na Slovensku. Nevyhorel, nabral druhý dych a stále je trendom. Zatiaľ ho nik neprekonal v politických úspechoch. A ako to na Slovenskej politickej scéne... Čítať ďalej
11 | 08 | 2021 | Ondrej Štefik

Obvinený Čaba sa priznáva, že účelovo klamal, na pokyn

Fico sa ďalej vo videu hnevá, že Čaba Dömötör, ktorý nestihol ujsť, najprv tvrdil, že všetko videl. Najmä údajne videl, ako Zeman odovzdáva peniaze Makóovi, ktoré má posunúť Dušanovi Kováčikovi za Kudličku.  „Keď ho zdrapla inšpekcia ministerstva vnútra, tak spieval ako vtáčik. Všetko si vymyslel," vraví Fico. Nikdy žiadne peniaze nevidel a ani Makóa. Potvrdil to, čo zistila SIS. Že si NAKA pripravuje svedkov a organizuje krivé výpovede, aby likvidovali opozíciu a ich nominantov. V tomto prípade Dušana Kováčika.

Fico v závere videa spochybňuje médiá. Zamýšľa sa, či prinesú tieto šokujúce informácie verejnosti. Zlikvidovanie policajtky Santusovej, ktorá aktívne odhaľovala zločiny tejto vlády, už médiá podľa neho nezmažú. Zmarenie policajného zásahu na zadržanie obvinených z krivých výpovedí médiá taktiež už nikdy nezmažú a ani na tom nič nezmenia.

Najväčšou tragédiou je podľa bývalého niekoľkonásobného premiéra to, že prezidentka o všetkých špinavostiach vie, ale mlčí. Radšej sa venuje napríklad ľudsko-právnym otázkam v Bielorusku a svojmu šatníku.

Na záver preto Robert Fico opäť vyzval k protestom.

Fico má plné zuby portálu aktuality.sk. Najmä jeho šéfredaktora Bárdyho
Róbert Fico v poslednej dobe odkrýva veci, ktoré doteraz boli zakryté. Momentálne napísal verejne názor nielen na Petra Bárdyho, ale aj na celý portál aktuality.sk. Čítať ďalej
11 | 08 | 2021 | Ondrej Štefik