V Maďarsku nezaočkovaní na pápežovu omšu ísť môžu, u nás to majú zakázané!
10 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovenskí politici sa opäť prezentovali že sú pápežskejší ako sám pápež. Pred jeho návštevou totiž „zavelili“, že ísť na jeho akcie môžu iba zaočkovaní. Vraj si to tak želal Vatikán. Ten istý Vatikán však nemal námietky, že v Maďarsku môžu ísť na pápežovu omšu aj nezaočkovaní!


Nad týmto už zostáva rozum stáť. O tom, že nezaočkovaní Slováci sú vládou doslova šikanovaní už azda nepochybuje nikto. A nezaradený poslanec Tomáš Taraba to v statuse odkryl na plnej čiare. To, čo je u nás počas návštevy svätého otca zakázané, to Maďari bez problémov povolili.
Keď nezaočkovaní za pápežom ísť u nás nemôžu, presunú sa za ním do Maďarska

„Maďarsko zrušilo protipandemické opatrenia počas omše slávenej pápežom. Čo z toho vyplýva? ,“ pýta sa hneď v úvode Tomáš Taraba. „Ak pápež bude deň pred návštevou Slovenska slúžiť omšu v Maďarsku aj pre neočkovaných, je logické, že asi sotva môže mať požiadavku, že na Slovensku si to vyslovene praje naopak, lebo sa bojí neočkovaných. Ak to na Slovensku bude napriek tomu inak, tak len preto, že Heger a spol. to tak chcú a zbytok sa ticho prizerá,“ píše v statuse Taraba.



Podľa nezaradeného poslanca za Život – Národná strana u nás vzniká trápny a smiešny paradox, keď 60% nezaočkovaných Slovákov nebude môcť ísť na pápeža na Slovensku, ale môžu ísť za ním deň pred príchodom pápeža na Slovensko, do Maďarska. „Na toto už treba riadnu dávku simplexnosti, ale uznajme, na úrovni iných rozhodnutí tejto vlády, ktorá nič nevie spraviť tak, aby to nebolo na smiech a malo základnú logiku,“ dodáva na samý záver krátkeho statusu Tomáš Taraba.

Na návštevu pápeža môžu ísť len zaočkovaní. „Kde sú ale slová Ježiša, aby k nemu pustili chorých aj malomocných?“ pýta sa Baričák
Takmer všade na Slovensku sa vyhlasuje, že už tu máme tretiu vlnu koronavírusu, no na návštevu pápeža je povolený prakticky neobmedzený počet „zaočkovaných“ návštevníkov, ktorí, ako je dokázané, tiež môžu šíriť, a aj šíria pandémiu. Absurdita?... Čítať ďalej
09 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik