Ľudia, dobre si pamätajte, kto je autorom hanlivých prívlastkov na vašu adresu, odkazuje Farkašovský
09 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Niektorí naši vládnuci politici si osvojili slová, ktorými doslova urážajú pospolitý ľud. A najmä ten, ktorý sa búri proti ich často nezmyselným príkazom a nariadeniam. Zabúdajú pri tom, že aj oni sami pred vstupom do vlády či parlamentu, alebo na akékoľvek vedúce funkcie, takéto nepokoje podporovali.


Oslovenia ako opice, dezoláti, tupelá, tlupa či idioti sa nepáčia ani bývalému poslancovi parlamentu za SNS Karolovi Farkašovskému. Ten v statuse kritizuje vyjadrenia našich kvázi intelektuálov, ktorí takto nazývajú všetkých, ktorí sa im z nejakého dôvodu nepáčia, alebo znepáčia. A taký dôvod si oni vždy hravo nájdu.
A keď už unikne nemiestne arogantné slovo, tak sa ospravedlniť slušným ľuďom

Farkašovský hneď v úvode priznáva, že ho zaujali „vybrané“ slová používané intelektuálnou spodinou, ktorú omámila moc. „Opice, zadubenci, dezoláti, idioti, ukričanci, dobytok, agresívna tlupa, svine, banda a tupelá – toto je zbierka prívlastkov, ktoré dostali v uplynulých dňoch slovenskí občania druhej kategórie. Tí, ktorí sa zo zdravotných dôvodov nemôžu zaočkovať, alebo nemajú dostatok relevantných informácií na to, aby sa rozhodli dať zaočkovať experimentálnymi vakcínami. Tí, ktorých je na Slovensku ešte stále väčšina,“ píše Farkašovský a zároveň ľudí upozorňuje aby si dobre pamätali, že autormi týchto prívlastkov sú ministri, novinár, liberálna politička, úradníčka, primátor a liberálny župan z vládnej strany. „Elita, ktorá sa správa ako intelektuálna spodina.“ Exposlanca parlamentu prekvapilo, že sa so svojou „obdivuhodnou slovesnou tvorivosťou“ o tupelách prezentovala aj úradníčka ministerstva zdravotníctva, ako výkonný človek v štátnej správe. Skritizoval ju dokonca aj Igor Matovič.



„Bránila sa ďalším slovesným skvostom – „ že je krajne nevhodné aby úradníci boli napádaní politikmi“. Vraj ju mrzí iba to, že ona ako liberálna volička nemôže ministrovi Matovičovi dokázať, že nie je všemocný. Nuž milá dáma, v civilizovanej spoločnosti a vo vašom postavení by sa patrilo v prvom rade držať jazyk za zubami. A keď už unikne nemiestne arogantné slovo, tak sa ospravedlniť ľuďom, ktorí vám nijako neublížili. Ale na to treba aj inteligenciu. Keď ju zhora rozdávali asi ste chýbali v rade,“ skonštatoval Farkašovský smerom k úradníčke a na samý záver dodáva: „No a aby to bolo úplne dokonalé - dnes už bývalá štátna zamestnankyňa s takouto mentálnou výbavou - údajne odchádza študovať na Oxfordskú univerzitu. Čistá Sodoma Gomora... traste sa v Oxforde. Ale nech ide v pokoji, Slovensko prežije.“

Nútili nás testovať sa, nútia nás vakcínovať, to kam sme sa dostali? Pýta sa Farkašovský
Slovensko už jednu „atómovú“ zbraň proti COVID-19 zažilo a vieme ako to dopadlo. Po tvrdom nátlaku na ľudí, aby sa išli dať testovať, ich zomreli tisícky. A už tu máme druhú „atómovku“, ktorou opäť nútime ľudí pod rozličnými tlakmi dať sa... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik