Nútili nás testovať sa, nútia nás vakcínovať, to kam sme sa dostali? Pýta sa Farkašovský
03 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovensko už jednu „atómovú“ zbraň proti COVID-19 zažilo a vieme ako to dopadlo. Po tvrdom nátlaku na ľudí, aby sa išli dať testovať, ich zomreli tisícky. A už tu máme druhú „atómovku“, ktorou opäť nútime ľudí pod rozličnými tlakmi dať sa zaočkovať. Národniar Karol Farkašovský v statuse kritizuje nielen aj túto zbraň, ale najmä jej zvláštne použitie.


Všetci ešte máme v živej pamäti ako sa štát správal k ľuďom pri povinných testoch. Nátlak a vyhrážky boli na dennom poriadku. Máme tu vakcináciu, a celá situácia sa opakuje. S tým rozdielom, že teraz štát nalieva milióny eur na jeho propagáciu. Exposlanec parlamentu a národniar Karol Farkašovský však v statuse na sociálnej sieti kritizuje nielen nehospodárne vynaložené financie, ale najmä ďalšiu nezvládnutú komunikáciu s ľuďmi a rozdelenie ich na dve kategórie – tí, ktorí sa zaočkovať dali a tí, ktorí to iba experimentálnymi vakcínami odmietajú.
Po „atómovej“ zbrani s testami tu máme teraz ďalšiu, s vakcínami

„Ďalšia „atómová bomba“ vlády proti Covidu. Covid sa trasie od strachu. Dohodol sa so slovenskou vládou, že u nás bude skákať iba na neočkovaných tvrdohlavcov. Päť miliónové Slovensko má kontrahovaných 19 miliónov vakcín a na sklade 12 miliónov Ag testov. Musí ich použiť, lebo ...veď čo s nimi?“ začína svoj status Farkašovský, podľa ktorého tak vznikla mantra - Kto je zaočkovaný, ten je vraj slobodný, chránený, zdravý, vyvolený. „Žije síce vo falošnom presvedčení, že nemôže ochorieť, ale dôležité je, že požíva výhody voľného pohybu a všetkých občianskych slobôd. Ten kto sa nechce dať očkovať experimentálnymi vakcínami je jednoducho človek druhej kategórie,“ konštatuje ďalej a dodáva, že napriek tomu, že pred Ústavou sme si všetci rovní a máme rovnaké práva i občianske slobody. Takže, kam sme sa dostali?



„Vláda opäť nezvláda komunikáciu o potrebe prevencie. Namiesto vľúdnej a slušnej komunikácie s občanmi nalieva milióny eur daňových poplatníkov do mediálnych reklám a znova sa uchyľuje k nátlaku a donucovacím praktikám,“ pridáva Farkašovský, podľa ktorého sme submisívny národ, ale trpezlivosť Slovákov už napli celoplošné testovania, po ktorých sa dôvera voči vláde fatálne prepadla. „Signál, ktorý rozumným ľuďom veľa naznačuje. Pre podobné situácie mali naši múdri dedovia naporúdzi dobrú radu - Po neustálom naťahovaní aj gumka v konopných gatiach – praskne,“ skryto varuje našu vládu na záver svojho statusu Karol Farkašovský.

Blaha: Ak chceš ísť na očkovanie, choď, ak nechceš, nechoď. Bez nátlaku a bez diskriminácie. Zdravie nie je tovar!
Slovensko sa aj zásluhou očkovacej politiky vlády stáva zvláštnou krajinou. Tí, ktorí sa dajú zaočkovať, majú väčšie právo ako tí druhí. Prečo? Však sami priznávajú, že COVID-19 prenášajú jedni aj druhí, len priebeh choroby je iný. Otázkou... Čítať ďalej
01 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik