Vydáva knihu: Rezešova dcéra chce zbohatnúť na tom, že pod vplyvom alkoholu zabila štyroch ľudí
07 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Neuveriteľné! Rezešova dcéra vydáva autobiografiu. Naozaj chce zbohatnúť na tom, že pod vplyvom alkoholu spôsobila autonehodu a pripravila o život štyroch ľudí?


Dcéra zosnulého privatizéra a ministra dopravy Alexandra Rezeša vydáva knihu. Hlavnou témou má byť autonehoda, ktorú spôsobila v roku 2012, píše eReport.


Dôsledkom jazdy pod vplyvom alkoholu vyhasli štyri životy v horiacom aute, jedna podľahla popáleninám až v nemocnici. Eva Rezešová Varholíková si za tento čin odsedela šesť rokov v budapeštianskom nápravnovýchovnom ústave s najmiernejším stupňom stráženia. Na slobode je od roku 2018. Dedička miliónov však nesedela so založenými rukami, práve naopak.

Svoj príbeh sa rozhodla navždy spečatiť a najmä - speňažiť. Rezešová totiž napísala knihu o svojom živote. Jej veľkou súčasťou má byť podľa informácií vyššie uvedeného portálu aj spoveď, ktorú jej spísal známy žurnalista Štefan Šperka. Názov knihy nie je zrovna veľkým prekvapením, jej dielo Chcela by som vrátiť čas sa v regáloch objaví už čoskoro. Zdá sa teda, že Rezešová zo svojho nezodpovedného a najmä tragického konania napokon ešte aj čo-to vyťaží.



Z košickej vily do dedinskej bytovky: Noví susedia Evy Rezešovej nespomínajú na jej manžela v dobrom
29 | 05 | 2021 | Tibor Sipos