Z košickej vily do dedinskej bytovky: Noví susedia Evy Rezešovej nespomínajú na jej manžela v dobrom
29 | 05 | 2021 I Tibor Sipos
Rečiam o bohatstve po zosnulom privatizérovi a ministrovi dopravy Alexandrovi Rezešovi odzvonilo! Pred nedávnom sa totiž z vdovy Evy Rezešovej stala dedinčanka. Aj keď si to iste neželala, píše Plus jeden deň.

V novembri 2020 sa do lukratívnej vily po Mečiarovom kamarátovi Rezešovi nasťahoval vtedy len 22-ročný študent. Dom predali kompletne zariadený a nový majiteľ sa tak mohol radovať z prepychového nábytku - kachieľ z 24-karátového zlata, krbu z talianskeho mramoru či kobercov značky Versace. Vdove však mladík umožnil ešte nejaký čas obývať honosnú vilu ako podnájomníčke.

Mesiac po predaji nehnuteľnosti síce kúpila byt v Malej Ide, niet sa však čomu čudovať, že sa jej z honosnej vily sťahovať veľmi nechcelo. Ide o celkom obyčajný štvorizbový byt. Nejeden ťažko pracujúci Slovák by bol aj zaň vďačný, no v porovnaní s vilou po manželovi je to aj tak nič-moc. Najmä pre Evu. Nad sebou má totiž ďalšie dva byty, z ktorých je dobrý výhľad do jej záhradky a o súkromí sa teda veľmi hovoriť nedá. Najmä, keď sa bytovka nachádza vedľa frekventovanej cesty.

"Pamätám si, keď jej syn a muž takmer zlikvidovali železiarne, robil som tam vtedy. Dnes ma títo ľudia vôbec nezaujímajú," uviedol podľa vyššie uvedeného portálu jeden z nových susedov vdovy po Rezešovi.

Rezešovci znížili cenu, ktorú pýtajú za luxusnú vilu v Košiciach
Rezešovci sa opäť pokúšajú predať svoju košickú vilu, v ktorej svojho času žil aj bývalý oceliarsky magnát Alexander Rezeš († 54). Jeho vdova spolu s dcérou Evou Varholíkovou totiž na prvý raz nenašli kupca, ktorý by bol za honosné sídlo ochotný... Čítať ďalej
22 | 06 | 2020 | Jaroslav Fabok