Rakúsky protikoronový krízový štáb „naložený v alkohole“
07 | 08 | 2021 I Ingrid Vrabcová
Podľa denníka Kronen Zeitung je vraj časť rakúskeho protikoronového krízového štábu vo veľkej miere závislá od alkoholu. "Skrine plné liehovín, piva a iných alkoholických nápojov. Plné popolníky. Pitie od skorého rána až do popoludnia. Pivo, šampus, víno aj tvrdý alkohol. Už o ôsmej hodine ráno sú odpadkové koše plné prázdnych plechoviek od piva,“ cituje Krone svojich informátorov, píše Willi Huber na portáli report24.news.

Práve títo ľudia sú čiastočne zodpovední za lockdowny, opatrenia a „zelený pas“ podľa vzoru komunistickej diktatúry. Naozaj si myslíte, že máme nebezpečnú pandémiu? Dobre premýšľajte.

Jasný výsmech daňovým poplatníkom by sotva mohol byť ešte jasnejší. Vo dne v noci sa na ministerstve zdravotníctva „nalievajú“ alkoholom, kým politici „hrajú“ na obyvateľstvo nebezpečnú pandémiu a ničia hospodárstvo krajiny. Okrem toho je obyvateľstvo čoraz viac nútené očkovať sa experimentálnou vakcínou, ktorá môže mať závažné vedľajšie účinky a viesť k smrti. Samozrejme, všetko na základe "serióznej vedy" a "údajov, faktov a odborníkov".

Odkaz rakúskeho kancelára Kurza nezaočkovaným: Skôr či neskôr sa nakazíte!
Je to bod obratu v koronovej politike Rakúšanov? Podľa rakúskeho spolkového kancelára Sebastiana Kurza je teraz namiesto štátnej kontroly potrebná osobná zodpovednosť. Napriek tomu varuje nezaočkovaných: „Skôr či neskôr sa nakazíte!“, píše... Čítať ďalej
17 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Alkohol v škatuliach dodávaný priamo na ministerstvo

Podľa Kronen Zeitung jeden zo zamestnancov ministerstva to všetko zdokumentoval. Boli tam fotografie, videá, starostlivo roztriedené a datované. Dôkazy sú zdrvujúce. Vraj nemali žiadne zábrany. Boli objednané škatule s liehovinami a doručené priamo na ministerstvo zdravotníctva. Zapojení do toho boli zodpovední  z krízového protikoronového štábu, z komunikačného oddelenia, pracovníci IT a zdravotníckej telematiky.
Minister zdravotníctva nemá pod kontrolou ani vlastný rezort

Rakúske ministerstvo zdravotníctva pod vedením kontroverzného ministra za Stranu zelených Wolfganga Mücksteina, ktorý je známy ako zástanca tvrdých opatrení proti korone, o tom nechce nič vedieť. Samozrejme, že obvinenia vyšetrujú. Ako je v Rakúsku dobrým zvykom, pravdepodobne budú informátora vyšetrovať a prepustia ho zo zamestnania, ak nezabojuje o svoje miesto a nepodá žalobu.

„Výbušný“ materiál Inštitútu Roberta Kocha. Manipulácia s číslami. Lockdownom sa bezdôvodne ruinovali ľudia
Už celé mesiace sa opatrenia koronovej politiky riadia hodnotami incidencie. To by sa mohlo v budúcnosti zmeniť, píše epochtimes.de. Čítať ďalej
16 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová


V každom prípade táto aféra ukazuje, že minister zdravotníctva Mückstein nemá nič pod kontrolou, dokonca ani vlastné ministerstvo. Vzhľadom na vedúce postavenie a kompetencie obviňovať ho bude ťažké.
Tí, ktorí musia žiť v lži, sa utiekajú k alkoholu

Kým verejnosť je presviedčaná, že sa bojuje proti hrozbe pandémie, väčšina ľudí na ministerstve zdravotníctva vie, že to nie je pravda. Každý človek, ktorý musí žiť so lžou, sa s ňou vyrovnáva inak. Niektorí zrejme hľadajú únik v bujarých večierkoch a alkoholických excesoch. Pointa je v tom, že žijeme v dobe, keď sa každý snaží nejako prežiť, pretože vytvorenie demokratickej organizácie, ktorá by mohla ukončiť toto šialenstvo, nekompromisne stíha štátna moc, dodáva na záver report24.news.

V očkovacom centre vo Viedni skolabuje po podaní vakcíny v priemere 50 ľudí denne
Pri očkovaní proti koronavírusu stále dochádza k vedľajším účinkom. Vo viedenskom očkovacom centre denne skolabuje okolo 50 ľudí, píše epochtimes.de. Čítať ďalej
11 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová