Proti covidizmu a vetchému Bidenovi sa postavil pôsobivý guvernér Ron DeSantis
06 | 08 | 2021 I Ondrej Štefik

Guvernér Floridy Ron DeSantis sa snaží riešiť pandémiu rozumne, bez zbytočnej hystérie. Guvernér patrí medzi najväčších kritikov Bidena a stáva sa postupne lídrom opozície. Medzi Bidenom a De Santisom to začína vrieť.



Opozícia proti covidizmu je mladá, plná energie

Napriek tomu, že DeSantis je muž v stredných rokoch a má už 42 rokov, tak patrí medzi najmladších guvernérov USA. Na Bidenové rozhodnutie, aby deti nosili masky v školách, reagoval slovami: „On si myslí, že by to malo byť rozhodnutie vlády, no môžem vám povedať, že na Floride sa rozhodnú rodičia!“  DeSantis sa tiež postavil proti očkovacím opatreniam a tvrdil, že Biden odmieta vedu, pretože popiera, že ľudia, ktorí sa zotavujú z COVID-19, majú dlhodobú imunitu.

Riaditeľka odboru na ministerstve naložila občanom a aj Matovičovi!
Riaditeľka odboru na ministerstve zdravotníctva vyjadrila svoj názor na verejnosť verejne, prostredníctvom sociálnych sieti. Matovič sa chcel zapáčiť publiku a preto tento jej krok verejne odsúdil. Šéfka ministerského odboru mu vrátila... Čítať ďalej
05 | 08 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK

Slobodná spoločnosť alebo biologický diktát?

Mladý guvernér tiež pristúpil ku konštatácií, že môžeme mať buď "slobodnú spoločnosť, alebo štát biomedicínskej bezpečnosti". „Ak sa pokúšate obmedzovať ľudí a ukladať im mandáty a kaziť im prácu a živobytie, ak sa pokúšate ľudí uzavrieť, tak vám stojím v ceste,“ zásadne vyhlásil guvernér Floridy.
Ide ako motorová píla. Reže priamo, do živého a bez zníženia otáčok

Podľa guvernéra štátu Florida, má na svedomí šírenie vírusu a jeho mutácií práve Joe Biden. Mal to urobiť tým, že otvoril južné hranice, čím sa z epidemiologického hľadiska spustil ťažko kontrolovateľný migračný tok. Tak sa podľa neho nevypína vírus, tak ako to sľuboval v predvolebnom boji Biden.

Podľa DeSantisa je tiež absurdné, aby hlavný lekár nariaďoval nosiť v domovoch rúška rodičom, ktorí žijú v domácnosti s deťmi. „Je to šialené!" pritvrdzuje guvernér. Taktiež odsúdil Bidenové očkovacie nariadenia. Výrazne sa postavil za slobodu v očkovaní a za očkovací apartheid, ktorý schvaľuje Biden. „To je nakoniec voľba jednotlivca, či to naozaj chce," striktne vyhlásil.

Americký prezident Joe Biden sa zmohol iba na patetické: „Guvernér, kto? To je moja odpoveď.“ Toto mala byť reakcia prezidenta USA na vnútroštátnu federálnu opozičnú kritiku.

Na video v ktoré obsahuje celý preložený prejav Rona DeSantisa, upozornil Ján Baranek, podľa ktorého „toto covidové šialenstvo musia zastaviť sily zdravého rozumu v Amerike a až potom to príde aj do Európy. Kruh sa skrátka uzavrie tam, kde sa všetko začalo."

Polícia sa pochválila výsledkami. Občania im dali vedieť, čo si myslia.
Polícia sa na svojej stránke pochválila výsledkami kontrol na dodržiavanie protiepidemiologických opatrení. Občania im za ich prácu nepoďakovali, práve naopak. Ich reakcie boli skôr negatívne ako pozitívne. Čítať ďalej
05 | 08 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK