Sestrička z galantskej nemocnice vrieskala na ženu a strašila ju, že zomrie. Druhá priala smrť všetkým nezaočkovaným
04 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Neuveriteľné rozdeľovanie národa sa prejavuje aj priamo v slovenských nemocniciach. Facebooková stránka Nekŕmte nás odpadom zverejnila sťažnosť od anonymnej ženy. Tá mala byť svedkom hrozivých slov z úst sestričiek vykonávajúcich testovanie obyvateľov.



Očkovanie alebo smrť?

Incident sa mal odohrať v nemocnici v Galante pri bežnom PCR testovaní. "Pred nami bola pani, ktorej akurát robili výter. Ja som zadávala svoje osobne údaje. Pani, ktorej pani sestrička robila výter sa trošku odsunula a chytila ju za ruku," začala svoj príspevok s tým, že onej pani bol výter nepríjemný.

Zdravotníčka však údajne zareagovala veľmi neobvyklým spôsobom. "Na to sestrička začala kričať nech ju nechytá, nech sa dá očkovať, ak nechce trpieť výter. Pani povedala že sa nedá. Na to sestrička povedala že ak sa nedá tak zomrie," šokuje svedok incidentu.

Škandál v prešovskej nemocnici: Muža nechceli pustiť k manželke v kritickom stave, lebo nebol zaočkovaný!
Očkovací teror zažívajú niektorí nezaočkovaní na vlastnej koži. Ako doslova „zametajú“ s tými, ktorí sa z nejakého dôvodu nechcú dať zaočkovať, opísal v statuse na profile Tralka pub muž so šokujúcou skúsenosťou s primárkou na JIS v prešovskej... Čítať ďalej
03 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

"Nič iné, len aby zomreli"

To však nie je všetko. Do toho mala vstúpiť kolegyňa rozhorčenej zamestnankyni nemocnice. "Na to tá sestrička, čo robila výter, povedala, že nič iné im neprajem, len aby zomreli (nezaočkovaným). Ja som tam stála ako obarená a ľutujem, že som nevedela reagovať, lebo to bol pre mna väčší šok ako keby skočím Bunge jumping z lietadla," pokúšala sa opísať svoje emócie.

"My ich nesúdime, nikto nepovedal ani jedno zlé slovo a oni takto? Každý má právo si vybrať, či sa da alebo nedá očkovať! Tak nechápem prečo nás odsudzujú! A hlavne zdravotník, aby sa takto zachoval? nedali oni sľub, že budú pomáhať ľuďom? A nie naopak - im priať smrť?" Pýta sa s údivom údajná svedkyňa hrozivého incidentu v galantskej nemocnici.

"Ostro nesúhlasím, aby sa aj moje dane používali pre potreby lotérie." Slováci reagujú na očkovaciu lotériu
Slováci sú nahnevaní. Očkovaciu lotériu vnímajú ako najväčšiu frašku v histórii. Názory zverejnili na sociálnej sieti, pod príspevkom na stránke ministerstva financií. Ten má názov "Obrovský záujem o očkovaciu prémiu." Čítať ďalej
04 | 08 | 2021 | Gabriela Fedičová