Škandál v prešovskej nemocnici: Muža nechceli pustiť k manželke v kritickom stave, lebo nebol zaočkovaný!
03 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Očkovací teror zažívajú niektorí nezaočkovaní na vlastnej koži. Ako doslova „zametajú“ s tými, ktorí sa z nejakého dôvodu nechcú dať zaočkovať, opísal v statuse na profile Tralka pub muž so šokujúcou skúsenosťou s primárkou na JIS v prešovskej nemocnici.


Doslova neuveriteľnú príhodu zažil v prešovskej nemocnici muž, ktorý chcel ísť pozrieť svoju manželku na JIS-ku, kde leží v kritickom stave. Správanie sa pani primárky ho šokovalo, a preto sa rozhodol ho zverejniť v statuse cez facebookový profil Tralka pub. Po prečítaní jeho príbehu azda už nikto nebude tvrdiť, že sa u nás ľudia nedelia na zaočkovaných a nezaočkovaných.
Neľudské správanie primárky a jej šokujúce slová na samý záver

„Moja dnešná skúsenosť s návštevou prešovskej internej jisky: Pani primárka internej jisky v Prešove ma napriek tomu, že som si nasadil tú hnusnú handru na ksicht kvôli podmienkam nemocnice, odmietala pustiť k manželke, ktorá je vo vážnom, respektíve kritickom stave,“ začína status šokovaný muž.

Dodáva, že pani primárka po ňom začala doslova vrieskať, že prečo nie je očkovaný, keď podľa zákona má mať minimálne prvú dávku vakcíny. „Chvíľku som si nechal kydať na hlavu a potom som na ňu vybehol ja. Hovorím jej, to sa chcete takto so mnou baviť? Podľa akého zákona ja musím byť očkovaný? To vážne ma nechcete pustiť k manželke?“ pokračuje v neuveriteľnom príbehu nešťastný muž, no jeho peripetiám nebol ani zďaleka koniec.



„Vybavte si antigénový test,“ vybafla na neho primárka. Muž sa slušne spýtal, či ho robia v nemocnici, na čo dostal od primárky ďalšiu ranu: „Nájdite si na Googli!“ Boj však nevzdával: „A vtedy.... Keby som nechcel vidieť svoju manželku, by som ju asi dobil na smrť. A zatknite ma za vyhrážanie. Nie je normálne, čo sa v tomto štáte deje a ako delia ľudí. Hovorím jej, minimálne šesťkrát som bol na vašom nútenom teste kvôli dcére, aby mohla chodiť normálne do školy a vždy som bol negatívny. A mám rúško,“ bránil sa argumentami muž. No odpoveď primárky bola: „Rúško nie je žiadna ochrana!“ Ešte raz sa teda opýtal, no už zvýšeným hlasom: „To vážne ma nepustíte k manželke kvôli tomu, že nie som očkovaný? Na päť minút... Prvý a posledný krát, bola jej odpoveď.... Ostal som ticho. Nemal som slov,“ končí muž svoj šokujúci status.

Mega škandál: Drahý liek proti COVID-19 za milióny eur leží nevyužívaný v skladoch! A to nie je všetko
Tak toto je skutočne paráda. Po dovezení ruskej vakcíny Sputnik V sa voči nej okamžite zdvihla vlna kritiky za to, že je neregistrovaná, pri neregistrovanom lieku proti COVID-19 bamlanivimab, ktorý je rovnako neregistrovaný, však bolo tíško... Čítať ďalej
28 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik