Nezaočkovaný sa môže cítiť diskriminovaný štátom a podá žalobu na štát ohľadom lotérie, varuje Iza Bela
04 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Kto nie je zaočkovaný, ten nemá šancu prihlásiť sa do lotérie a vyhrať peniaze, ktoré do nej expremiér a minister financií Igor Matovič vložil aj z jeho daní. Kritiku za očkovaciu lotériu si jej organizátori vyslúžili aj od „bežnej“ ženy Iza Bely.


Kto nie je zaočkovaný, ten nemá šancu prihlásiť sa do lotérie a vyhrať peniaze, ktoré do nej expremiér a minister financií Igor Matovič vložil aj z jeho daní. Vo svete sa takejto diskriminácii jasne hovorí apartheid. Zaočkovaným sa toto slovo isto páčiť nebude, no je to tak. Kritika sa očkovacej lotérii ušla v statuse aj od Iza Bely, „bežnej“ ženy a jednej z hviezd facebooku.
Vera a Marcel, pre väčšinu národa budete hanbou

„Apartheid je výraz označujúci politiku takzvaného oddeleného spolužitia obyvateľov. Výraz pochádza z holandčiny a znamená oddelenie alebo odlúčenie,“ toľko teda definícia slova apartheid.

Pochybuje teda ešte niekto o tom, že Matovičova „očkovacia lotéria“ je vlastne apartheidom na skupinu ľudí, ktorí nie sú zaočkovaní? „Hovorkyňa RTVS Andrea Pivarčiová informovala médiá, že verejnoprávna televízia odvysiela sériu žrebovaní očkovacej prémie s názvom Byť zdravý je výhra. Myslím si, že na Slovensku sa rozbehne najnenávidenejšia a kontroverzná lotéria za posledných 28 rokov (1.januára 1993),“ konštatuje na margo lotérie Iza Bela. Dodáva, že relácia sa začne vysielať 15. augusta na základe zmluvy s Ministerstvom financií. Za dobre platený honorár budú nedeľný program moderovať Vera Wisterová a Marcel Forgáč.

Na lotériu peniaze vláda má, ale pre ťažko chorých onkologických pacientov už nie? pýta sa Iza Bela
Igor Matovič rozbieha štátnu „vakcinačnú“ lotériu, do ktorej ako financmajster „napumpuje“ 21 miliónov eur. Problém je v tom, že to robí aj za peniaze ľudí, ktorí vakcináciu odmietajú. Dokonca aj z daní ľudí, ktorí potrebujú peniaze na liečbu... Čítať ďalej
03 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Počas vysielania majú vystúpiť mnohé známe osobnosti, súčasťou relácií budú aj hudobní hostia. Čiže liberálna propaganda môže začať. Vera a Marcel, pre vládu a odborníkov z ústredného krízového štábu možno budete hrdinovia, ale pre väčšinu národa budete hanbou, že ste sa upísali tomuto šialenstvu, ktoré rozdelí Slovensko navždy,“ odkazuje dvojici moderátorov Iza Bela, ktorá sa vzápätí obracia aj na nášho financmajstra. „Igor Matovič, chcem sa ťa opýtať, či 15. augusta 2021, keď má byť spustená prvá relácia, dáte vy, ako vláda, nám nezaočkovaným vypnúť elektrinu, aby sme nepoznali víťazov týchto cien?“ pýta sa „bežná“ žena.

Očkovacia lotéria je štátom platená kampaň šibnutého Matoviča
02 | 08 | 2021 | Aneta Leitmanová

„Byť zdravý je výhra“ nemusí byť v skutočnosti pravda

„Viete, čo by bolo zaujímavé na tom, že by sme mali možnosť potom vidieť v reáli, koľko sa svieti okien v uliciach, dedinách a celých mestách? Takto by sme vedeli, kto koho má za suseda. Či očkovaného, alebo neočkovaného, keď už vy delíte ľudí,“ píše ďalej Iza Bela. Tá je zvedavá aj na to, čo ak sa stane taký prípad, že niekto z nezaočkovaných by sa chcel prihlásiť do tejto súťaže a bude mu to zamietnuté. A on si to všetko zdokumentuje a urobí aj foto dokumentáciu zo systému, že ho odmieta registrovať.



„Tento nezaočkovaný sa môže potom cítiť diskriminovaný štátom a podá žalobu na štát ohľadom lotérie. Neviem o tom, že pri lotériách lotto, keno, euromilióny by boli diskriminačné podmienky,“ konštatuje „bežná“ žena Iza Bela a na samý záver dodáva: „Lotéria môže priniesť zisk, no zákonite každý zaregistrovaný riskuje, že zistí, že „Byť zdravý je výhra“ nemusí byť v skutočnosti pravda.“

Banáš: Zavedenie lotérie je dôkaz absolútneho zlyhania doterajších argumentov „odborníkov“ (VIDEO)
Očkovacia lotéria je niečo, čo slovenské dejiny nepamätajú. A „najkrajšie“ na nej je to, že ju zaplatia aj tí, ktorí experimentálnu vakcínu proti COVID-19 odmietajú. Či z nejakého iného dôvodu ju dostať nemôžu. Napríklad chorí, ktorí si na liečbu... Čítať ďalej
02 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik