Očkovacia lotéria je štátom platená kampaň šibnutého Matoviča
02 | 08 | 2021 I Aneta Leitmanová
Očkovacia lotéria je len inou formou kampane šibnutého Matoviča, ktorú zaplatí štát.

Samozrejme, že očkovacia lotéria je nedôstojný cirkus. O tom sa netreba presviedčať. No nemali by sme si namýšľať, že sme v tomto ohľade unikátni. Nielen Matovičovi šibe. Vlády po celom svete stvárajú neuveriteľné hlúposti, len aby zvýšili mieru zaočkovania obyvateľstva proti COVID-19.

Napriek napísanému však stojí za niekoľko riadkov textu práve iniciatíva nášho exotického a excentrického ministra financií. Nepochybne majú ešte mnohí v živej pamäti tisíce sviec zapálených v záchvate predvolebného šialenstva za zosnulých pacientov, ktorí podľa Matoviča mohli žiť, keby iní nekradli.

Právnička Laššáková: Koho chránia novinári, keď doslova obhajujú len jednu stranu?
Počas ostatných dvoch protestoch nespokojných Slovákov pred parlamentom a prezidentským palácom sa hnev ľudí obrátil i proti zástupcom médií. Dostali sa do nemilosti za to, ako „objektívne“ informujú o vakcínach, protestoch ľudí na hraniciach, ale... Čítať ďalej
02 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


Ten istí Matovič najprv v postavení premiéra ponúkal provládnym médiám 10 miliónov eur ročne na takzvanú investigatívnu žurnalistiku. Novinári ponuku naoko odmietli, no dnes si tie isté milióny berú od Matovičovej asistentky Hegera v podobe inkasa za zverejňovanie reklamy na očkovanie. A teraz Matovič v postavení ministra financií prichádza s očkovacou lotériu. Vráža do nej 21 miliónov.

Takmer denne informujeme o tom, že štát odmieta preplácať liečbu ťažkým onkologickým pacientom. Nielen oni sami, ale aj ich milovaní sú zúfalí, pretože veria, že náročná liečba, ktorú si nemôž dovoliť, by mohla zachrániť nielen životy, ale aj stabilitu rodín. No pre Matoviča existuje len nejaký čínsky vírus. A potom očkovanie.

A nielen to. Samozrejme, že 21 miliónov určených na lotériu by pomohlo liečiť množstvo skutočne chorých, ktorí reálne trpia. Lenže tie peniaze dokonca nie sú určené ani na podporu očkovania. Vediac, s kým máme tú česť, je každému jasné, že pre Matoviča je to len ďalšia forma kampane. Zaplatí mu ju štát, no on dúfa, že sa povezie na dopamínovej vlne tých, čo uspejú v losovaní.

Smutné je, že už 160 tisíc ľudí mu na to naletelo.

Neuveriteľné: Žena mlátila svojho manžela päsťami po celom tele, kopala ho a vyhrážala sa mu zabitím
Chlap nemusí byť „iba“ pod papučou, ale dokonca môže byť svojou ženou aj týraný. Svoje by o tom vedel dlho rozprávať muž, o ktorom informuje trenčianska krajská polícia. Jeho žena sa na ňom bitkou a vyhrážkami vyvršovala celé štyri... Čítať ďalej
02 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik