Ivan Bošňák: "Máte rád "lajky" a publikum a nie reálny úspech. Hráte falošnú rolu v nezmyselnej hre, ktorou je lotéria
04 | 08 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Igor Matovič, zase to máte zle!" Dátový expert Ivan Bošňák z Dáta bez pátosu zanechal na sociálnej sieti pre Igora Matoviča odkaz. Ide o novú televíznu šou s názvom Očkovacia lotéria v hlavnom vysielacom čase vo verejnoprávnej televízii, na ktorú prispievame koncesionárskymi poplatkami všetci. 


Podľa Bošňáka by určite pomohlo, keby sa Igor Matovič po spustení lotérie chválil počtom ľudí, ktorí sa zapísali do čakárne na očkovanie, a nie počtom ľudí, ktorí sa zaregistrovali do lotérie.
Miliardy eur už minutá, minul sa aj cieľ

"Už ste minuli pol miliardy eur. Vaším hlavným cieľom bol vysoký počet otestovaných a zistených, aj falošne pozitívnych. A nie vysoký počet dokonale izolovaných a nízky počet obetí," píše Bošňák. "Vtedy ste si tiež pomýlil parametre, ktoré treba sledovať a trvali ste na svojom. Dnes, 14998," zverejňuje Bošňák počet obetí, ktorí zomreli po nakazení Covidom. Napriek "atómovej bombe" v podobe celoplošného testovania, ktorý bol Matovičov "mega" nápad.

USA: FDA by mal vakcínu od Pfizer/BioNtech definitívne schváliť v septembri
Očakáva sa, že úplné schválenie vakcíny by mohlo zvýšiť dôveru Američanov, ktorí majú váhavý postoj k očkovaniu Čítať ďalej
04 | 08 | 2021 | TASR

Igor Matovič má rád lajky a publikum, a nie reálny úspech

Podľa Bošňáka si Matovič aj tentokrát vytvoril a navrhol plagát na predaj lístkov na nové predstavenie a teší sa z vysokého počtu lajkov pod plagátom a je mu jedno, koľko je reálne predaných lístkov na to drahé, nové predstavenie. "Celé zle," píše. A posiela mu palec dole.

"Vy máte Igor rád lajky a publikum, a nie reálny úspech. A tobôž nie riešenie a prípadne záchranu národa. Vy to proste máte od začiatku zle, ale trváte na dohraní divadla do konca. Zobral ste si v tme zo skladu nesprávny kostým, zažali svetlá a idete. Na počty obetí nehľadíte a na minuté peniaze tiež nie. Díky za divadlo. Vždy hráte nadšene falošnú rolu v nezmyselnej hre. Such is your life and our destiny," zdôrazňuje v závere príspevku Bošňák.

Očkovacia lotéria je štátom platená kampaň šibnutého Matoviča
02 | 08 | 2021 | Aneta Leitmanová