S pápežom sa nesmú stretnúť ani nezaočkovaní novinári, informuje tlačová kancelária KBS
03 | 08 | 2021 I Petra Demková

Prešľapy katolíckej cirkvi pokračujú. Nielenže sa cirkev dohodla so štátom na spoločnom nátlaku na neočkovaných katolíkov. Idú ešte ďalej. V okolí pápeža sa smú pohybovať len zaočkovaní novinári. Faktom pritom je, že očkovaní vírus aj prenášajú, aj môžu ochorieť.



Cirkev lásky k blížnemu a tolerancie?

Rozhodla sa katolícka cirkev už naplno svetu ukázať, že nie je spoločnosťou presadzujúcou lásku k blížnemu, myšlienku rovnosti medzi ľuďmi, myšlienky lásky a tolerancie? Rozhodla sa katolícka cirkev, že už nechce mať na Slovensku toľko prívržencov? Všetko tomu nasvedčuje.

Cirkev netolerantnými krokmi ukazuje svoju druhú, nepeknú tvár. Skutočnú tvár?

http://www.hlavnydennik.sk/2021/07/29/papez-pius-xii-proti-experimentom-na-ludoch/
Formulár na prihlasovanie pre novinárov

Tlačová kancelária Konferencie biskupov Slovenska vydala na svojej oficiálnej stránke pokyny k akreditácii, teda prihlasovaniu sa novinárov na akcie s pápežom. Možnosť akreditovať sa je otvorená od 1. augusta do 5. septembra 2021.

Keď však človek otvorí samotný prihlasovací formulár, medzi podmienkami prihlásenia nájde aj túto: Váš vakcinačný certifikát (povinnosť plnej vakcinácie platí aj pre médiá). Je to piaty povinný údaj, ktorý musí novinár pre akreditáciu dodať. Okrem štandardných ako fotografia, občiansky preukaz alebo pas, novinársky preukaz.

http://www.hlavnydennik.sk/2021/07/21/nechajte-ku-mne-prichadzat-zaockovanych-lebo-ich-je-kralovstvo-nebeske/