Masturbujúci vlakový fantóm odhalený: 35-ročnému Lukášovi z Topoľčian hrozí trojročné väzenie
03 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Hrôzu si prežila ani nie dospelá dievčina vo vlaku smerujúcom do Bratislavy. Oproti nej si prisadol muž, ktorý sa najskôr na mladú cestujúcu iba usmieval. Potom pred ňou začal bez hanby onanovať. Polícia na Facebooku prezradila, že sa im podarilo identitu masturbujúceho muža odhaliť.






Nezvyčajnú a najmä hrozivú cestu do hlavného mesta opísalo dievča na Instagrame. Najprv sa na ňu mladík začal usmievať a siahať si do nohavíc. Už vtedy vedela, že je zle. Hoci sa muža snažila ignorovať, tomu nevadilo ani to, že vedľa neho sedí ďalšia žena. Čiastočne sa zakryl batohom a začal onanovať počas toho, čo sa na mladú slečnu pozeral. Podľa jej slov si dokonca oblizoval pery a hrýzol sa do nich.
Pri masturbácii sa smial

"Každopádne pán skončil. Celú dobu sa smial a utrel sa do trička. Smial sa ako slniečko na hnoji, " opísalo mladé dievča hrozivý incident. "Pre tých, ktorí by mi chceli povedať, že som mala odísť, nemohla som. Mala som so sebou kufor, ktorý bol bol zaseknutý medzi jeho kolenom a dievčaťom na videu," dodala.


Obnažoval sa vo vlaku, jeho identitu teraz odhalila polícia

Železničná polícia sa týmto prípadom začala ihneď zaoberať. Aj pomocou médií sa im podarilo v krátkom čase muža identifikovať. "Po vykonaní potrebných úkonov vzniesol poverený príslušník Odboru železničnej polície v Bratislave obvinenie z prečinu výtržníctva 35-ročnému Lukášovi O. z okresu Topoľčany. V prípade preukázania viny pred súdom hrozí mužovi za toto konanie trest odňatia slobody až na tri roky. Obvinený je stíhaný na slobode," uviedla polícia na Facebooku.

Novinári podplatení štátom sa dožadujú, aby polícia rázne zakročila voči protestujúcim (VIDEO)
Protest nespokojných Slovákov pred Prezidentským palácom začínal včera ráno iba pozvoľna. Okolo desiatej však dav ľudí zablokoval premávku v jeho blízkosti. Toto sa nepáčilo niektorým mainstreamovým novinárom a doslova vyčítali polícii mierny... Čítať ďalej
30 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik