Je to vonku! Nový priateľ Vondráčkovej odhalený, ide o známu osobnosť
03 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Tipov, s kým môže speváčka a herečka randiť, ​​padlo neúrekom. Ale tohto fešáka by ste po boku Lucie Vondráčkovej (41) najskôr vôbec nečakali, píše portál Aha! Jej nový priateľ je odhalený.






Speváčku, ktorá sa ako dieťa preslávila hitom Marmeláda, tentoraz nelovili ani v radoch športovcov, ani vyložene v hudobných vodách. Aj keď, ako sa to vezme. Novou láskou Lucie Vondráčkovej má byť totiž podľa webu Expres.cz český moderátor Petr Vojnar (45), ktorý pred rokmi pôsobil v chlapčenskej kapele T-boyz. S žiarou reflektorov má tak svoje nemalé skúsenosti aj on. S Vondráčkovou ho spája aj to, že je oteckom syna, teda by si ich chlapci mohli rozumieť.

To, že spolu naozaj tvoria pár, tentoraz uvedenému portálu Lucka sama odsúhlasila. "Ale áno, potvrdzujem," napísala na otázku pre Expres.cz, či sú oficiálne párom. Vzťah s Vondráčkovou potvrdil aj sám Vojnar. " Áno, je to pravda. Nechcem sa k tomu však viac vyjadrovať. Mám voľno a som so synom," napísal v SMS správe moderátor.

Karel Gott tajne spolupracoval s Milanom Lasicom: Kryl ho pred mocnými, keď mu zakázali vystupovať!
Keď Milan Lasica s Júliusom Satinským začiatkom sedemdesiatych rokov kritizovali ruskú okupáciu Česko-Slovenska, okamžite dostali od vtedajšieho režimu zákaz vystupovania. Až po rokoch vyšlo najavo, že vtedy Lasicovi pomohol Karel Gott, ktorý s ním... Čítať ďalej
01 | 08 | 2021 | Tibor Sipos