Civilizovane odstráňme vládu, vyzýva MUDr. Bukovský. Slobodu a rozum Slovensku
02 | 08 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Podporujem občianske aktivity, ktoré sú zamerané na ochranu slobody, rozumu a osobnej zodpovednosti na Slovensku." Týmto začína svoj najnovší príspevok na YouTube MUDr. Igor Bukovský. A vyzýva ďalších ľudí k tomu, aby premýšľali nad tým, ako sa môžu k protestujúcim pridať napríklad vo svojej obci a zabrániť tomu, aby sa zo slobodnej spoločnosti stala neslobodná.


Slobodná spoločnosť sa podľa Igor Bukovského menila na neslobodnú vždy pod pláštikom ušľachtilých cieľov. "Tyrania sa rodila vždy zo štátu a preto by sme mali byť pozorní," hovorí Bukovský.
Protesty sú vážnejší signál nespokojnej spoločnosti a občanov

Protesty vníma, ako vážnejší signál nespokojnej spoločnosti a občanov. Množstva slušných ľudí, ktorí vyčerpali svoje úspory a trpezlivosť a prišli o nádej pre lepší život, ktorý im sľubovali. Upozorňuje protestujúcich, že zhromaždenia nesmú niesť ani len stopy fyzického násilia, inak to bude zneužité proti nim.
Silné slová vláde a parlamentu

Veľmi silné slová adresoval Dr. Bukovský vláde a parlamentu. "Nerozumieme vašim slovám, krokom, ani pohnútkam," hovorí. "O čo vám ide?" Pýta sa a pokračuje zamyslením. "Lebo vám nejde o zdravie a život. Lebo ak by to bolo inak, tak by ste pripustili kritické otázky, iné názory, verejnú diskusiu, prevenciu, robili by ste výskum čo spôsobujú opatrenia, aké majú následky na životy ľudí," hovorí Bukovský.

Pfizer očakáva astronomické tržby 33 miliárd dolárov vďaka posilňovacím vakcínam a vakcínam pre deti (Megan Redshawová)
Komentár Megan Redshawovej (Uncut-News) Čítať ďalej
01 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Vláda určuje ako budú ľudia žiť, či sa nám to páči, alebo nie?

"Neochránili ste zdravie a životy a nerobíte nič z toho čo máte robiť! Kontrolujete efektivitu prijatých opatrení?" Pýta sa.

Slovensko je podľa Bukovského 12 tou najhoršou krajinou na svete. "Pred nami je Česko, ale oveľa lepšie je na tom Taliansko, Španielsko, USA a aj Švédsko, ktoré média u nás kritizovali. Aj to je na tom o 60 percent lepšie, ako Slovensko," hovorí.  Vláde vyčíta, že napriek nezmyselným a drakonickým opatreniam došlo k mnohým negatívnym, celoživotne trvajúcim následkom z konania vlády a poslancov. Pripomína, že aj keď nemajú relevantné dáta, ktoré by tie následky potvrdili, alebo podložili, neznamená, že nie sú.

Vymenúva niektoré z nich: Nadmerný nárast úmrtí zo zanedbania zdravotnej starostlivosti, znásilnené deti, deti zotročené internetom, sociálnymi sieťami, alkoholom, sexom, samovraždami, zničené rodiny, frustrácia, rozvrátená spoločnosť.
"Koľko je zhnitých jabĺk medzi politikmi?"

Dr. Bukovský vo videu nespochybňuje, že boli medzi protestujúcimi ľudia, ktorí sa nesprávali podľa spoločenských noriem, ale pre lepšie pochopenie situácie uvádza príklad debničky s jablkami. "Predstavte si debničku plnú jabĺk, ale ich popreberáte, aj v nich nájdete také, ktoré sú zhnité, alebo nahnité," hovorí. Ale koľko je takých zhnitých jabĺk medzi politikmi? Pýta sa MUDr. Igor Bukovský vo videu zverejnenom na youtube kanály, v závere ktorého zopakuje, že protesty podporuje a čoskoro oznámi aj to, akým spôsobom ich bude podporovať v budúcnosti.

"Aj Hitler prevzal moc nad životmi ľudí úplne v súlade s ústavou", varuje Čarnogurský ml.
"Ľudia nie sú hlúpi, vedia si vybrať sami, čo je pre ich život a zdravie lepšie. Aj keď sa nadutí kontrarevolucionári z progresívneho krídla snažia tvrdiť opak. Podľa nich, protestujúci sú vraj iba „nevzdelanci." Hoci samotným progresívnym... Čítať ďalej
01 | 08 | 2021 | Gabriela Fedičová