Maštalír svojim spevom ohúril fanúšičky. Odborníci mu však odkazujú, aby radšej ostal pri herectve
31 | 07 | 2021 I Tibor Sipos
Fanúšikovia jasajú, experti ani veľmi nie. Nová pieseň jedného z najúspešnejších hercov u nás má na platforme YouTube už cez 400-tisíc prehratí. Tomáš Maštalír by však podľa odborníkov mal ostať pri pôvodnej profesii, píše Pluska.

Videoklip 43-ročného herca, kde spieva po boku speváčky Tiny, potešil mnoho fanúšikov. „Jeho hlas je neskutočný. Aj obedové menu by mohol čítať a ja by som ho počúvala,“ vyjadrila sa jedna z nich pod dielom zvaným Jedno ráno.

Maštalír opísal, ako sa k tomuto nezvyčajnému nápadu dostal. Režisérka Wanda Adamík Hrycová ho oslovila, aby nahral titulnú pieseň pre jej filmu Známi, neznámi. S touto požiadavkou herec vôbec nerátal. „Spočiatku sa mi zdala až absurdná. Môj mozog to nechcel prijať. Cítil som sa ako tenista, ktorého sa z ničoho nič opýtajú, či by si nechcel ísť zahrať hokejový zápas. Po Wandinom telefonáte som si zobral deň na premyslenie. Na druhý deň sme sa dohodli, že nahráme demo a potom sa uvidí. Keď ho počula, už si to vôbec nechcela dať vyhovoriť, tak sme to dotiahli až do konca,“ prezradil.


Žiadne veľké dobrodružstvo

Na hercov počin zareagovali aj uznávaní hlasoví pedagógovia. „Niekto mu tú pesničku šikovne napísal tak, aby nebolo poznať, že nie je spevák. Motá sa okolo tercie, nie je to žiadne veľké dobrodružstvo, všetko však vykompenzoval charizmatickým hlasom. V refréne mu pomáha speváčka, to bol dobrý nápad,“ ohodnotil Maštalírov výkon Ladislav Bubnár. Aj jeho kolegovia z brandže, hlasoví pedagógovia Jana Daňová a Ladislav Bubnár, zaujali podobný postoj. Jeho snahu ocenili, napriek tomu mu odkazujú, aby ostal iba pri pôvodnom povolaní.

Vrátila sa Dara Rolins k svojmu ex? Speváčka prehovorila o svojom súkromí!
Dara Rolins sa pred niekoľkými rokmi rozišla s Patrikom Vrbovským alias Rytmusom a od tej doby nového muža nenašla. Čítať ďalej
26 | 07 | 2021 | Tibor Sipos