Vrátila sa Dara Rolins k svojmu ex? Speváčka prehovorila o svojom súkromí!
26 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Dara Rolins sa pred niekoľkými rokmi rozišla s Patrikom Vrbovským alias Rytmusom a od tej doby nového muža nenašla.


Fanúšikovia sa preto často pýtajú, či má speváčka partnera, alebo je sama, a dokonca ju spájajú s otcom jej dcéry Laury, Matějom Homolom. Dara sa preto rozhodla svoje súkromie po dlhšej dobe okomentovať a vyvrátiť fámy, píše portál Šíp.


Dara Rolins a Patrik Vrbovský spolu tvorili pár dlhých sedem rokov a zdalo sa, že ich vzťah nemá žiadne trhliny. O to viac verejnosť prekvapilo, keď dvojica oznámila v roku 2018 rozchod.

O dôvode rozpadu vzťahu sa dlho špekulovalo. Speváčka neskôr priznala, že hlavným problémom bol fakt, že s raperom odmietla založiť rodinu. "To vás fakt nenapadlo, že jeden z dôvodov nášho rozchodu bol práve fakt, že s ním dieťa nechcem? Keď niekoho prestaneš milovať, súvisí s tým aj fakt, že už s ním nechceš dieťa. A tak si poviete, že pôjdete obaja vlastnou cestou. Pri rozchode nemusí ísť vždy zákonite o sklamanie, podrazy, výčitky a hystérie. Rozišli sme sa v mieri a ja si budem v mieri spomínať, kedy chcem, ako a na čo chcem, kedy sa mi zachce," vysvetlila vtedy na Instagrame.

Od rozchodu už ubehlo niekoľko rokov, Dara Rolins ale zatiaľ toho pravého nenašla. Často ju preto fanúšikovia spájajú s rôznymi mužmi a medzi nimi je aj spevák kapely Wohnout, Matěj Homola, s ktorým má dcéru Lolu.

Dara Rolins naschvál dráždi Slovákov z dovolenky: "Viem, je to slušná provokácia"
Slnečné počasie už síce na Slovensku panuje, more tu však nemáme. Preto mnoho známych osobností v posledných týždňoch vyrazilo do zahraničia. Výnimkou nie je ani Dara Rolins, ktorá navyše rada provokuje, píše Stars24. Čítať ďalej
08 | 06 | 2021 | Timotej Dudka

Fanúšikovia by radi videli Homolu s Darou pohromade, hudobník má ale vzťah!




Dara Rolins nedávno zdieľala na Instagrame fotografiu so svojou dcérou a jej otcom. Ako vždy, spoločná snímka spustila lavínu komentárov, že by sa bývalí partneri mali dať dohromady. "Stará láska nehrdzavie, veľmi vám to pristane," nešetrili sledujúci chválou. "Konečne poriadny úsmev, ako sa patrí, krásni ste," rozplývali sa fanúšikovia nad rodinnou fotografiou.

Speváčka je na podobné poznámky zvyknutá a preto zo slušnosti k svojmu bývalému partnerovi napísala všetkým jasný odkaz. "Matejovi už to niekoľko rokov pristane s Andreou," zatienila speváčka všetky špekulácie.

Neplatí alimenty ani darček na Vianoce nedonesie: Exmanželka Jána Muchu musela predať takmer všetko
25 | 06 | 2021 | Tibor Sipos