Dara Rolins na citlivú tému: Kto sa v tom má k**va vyznať?!
31 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Ani speváčka Dara Rolins (48) si čas od času neodpustí pikantnú poznámku na účet mužov. V dnešnej dobe, keď hlasy žien znejú vo všetkej sile, nie je novinkou, že sa aj známe tváre vyjadrujú na tému feminizmus, aby malo ich poslanie o to väčší dopad, píše portál Aha!.






Úspešná speváčka na sebe neustále drie a je to poznať. Nič však nie je zadarmo, a tak si Dara posťažovala, že aj v dnešnej dobe sa rovnoprávnosť pohybuje na tenkom ľade. Speváčka túto závažnú spoločenskú tému načala na svojom instagramovom účte, keď myslela na svoju dcéru.

"Včera som zaspávala s myšlienkou na Lolu, ktorá je na prázdninách s Matejom, a na nás, na ženy. Na to, aké náročné je dnes balansovať v tom našom ženskom svete, plnom všetkých tých nárokov a predsudkov, pod všadeprítomným tlakom na dokonalosť," začala Rolins pokojnejšie.



"Nemala by si toľko jesť, najedz sa poriadne! Si moc tlstá, si moc chudá. Ty sa nemusíš maľovať, mohla si sa trochu namaľovať. Máš slovo, hovor/ to je chlapská záležitosť, nemiešaj sa do toho. Zavrie občas pusu?/ Moc toho nenahovorí. Si príliš samostatná, si úplne nesamostatná. Tá krátka sukňa je moc krátka/ v tej dlhej sukni vyzeráš jak babička," lamentuje Dara na Instagrame.

Ako sa rozpisovala viac a viac, tým vášnivejšie sa o téme vyjadrovala. "A tak by som mohla pokračovať do aleluja. Kto sa v tom má k*rva vyznať". Zhrnutie a pointa rovná sa zmierenie sa s faktom, že nikdy nevyhovieš všetkým. Preto buď sám sebou," zakončila svoje zamyslenie Dara Rolins.

Mázikovej diagnostikovali rakovinu: Podstúpila operáciu, pri ktorej jej vyrezali kus líca
Hrozivá diagnóza rakoviny. Tú si pred pár mesiacmi vypočula od lekárov temperamentná speváčka Eva Máziková. Ide o rakovinu kože, ktorej predchádzalo zblednutie pleti, konkrétne na líci, informujú Topky. Čítať ďalej
29 | 07 | 2021 | Tibor Sipos