Diskriminácia pokračuje: Ministerstvo vnútra nechalo zrušiť facebookovú stránku Nezaočkovaní, zúri Baránek
31 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Podpísaným diskriminačným zákonom sa na Slovensku zdvihla vlna nevôle, čo mali možnosť zachytiť najmä obyvatelia hlavného mesta. Napokon, mnohí z nich sa k protestujúcim proti vládnym krokom rozdeľujúcim národ na dva tábory pridali.


Ministerstvo vnútra teraz podľa politického analytika Jána Baránka nechalo zrušiť alebo dočasne obmedziť stránku Nezaočkovaní na sociálnej sieti Facebook. Podľa jeho príspevku sa tak rezort vnútra na čele s ministrom Romanom Mikulcom zapája do "boja proti nezaočkovaným", aj keď má svojich vnútorných problémov viac než dosť.

"Priatelia, na popud MV vraj FB zrušil, dočasne zablokoval, neviem, stránku Nezaočkovaní," napísal Baránek na Facebooku. Zdá sa teda, že diskriminácia nezaočkovaných a "triedenie" obyvateľov na dve akostné skupiny pokračujú.

Analytik preto ponúkol svojim zverencom alternatívnu možnosť. "Tu vám teda ponúkam alternatívu, na ktorú MV SR určite nemá dosah," napísal s pridaným linkom na stránku No More Silnece, kde si už zaočkovaní vymieňajú informácie o ich vedľajších účinkoch vakcíny.



Mesík: už sa neviem dočkať septembrových masových dožinkov vládnej zhovadilosti
Americký Center for Disease Control analyzuje vypuknutie epidémie Covidu v okrese Barnstable v štáte Massachusets. Ten má 220 000 obyvateľov a epidémia vypukla v júli pri zaočkovaných 69% obyvateľov okresu. K vzplanutiu došlo po letných hromadných... Čítať ďalej
31 | 07 | 2021 | Petra Demková