Celé covidové a vakcinačné sprisahanie je iba o peniazoch a moci! A je to aj dôvod na blokovanie Ivermectinu
31 | 07 | 2021 I Gabriela Fedičová

O šokujúcom mega škandále píše portál CZ24Neews. Ten sa má týkať tajnej zmluvy v prospech Pfizer a v neprospech štátov. Super účinný Ivermectin má byť údajne zmluvne blokovaný. Zverejnený dokument odhaľuje podľa portálu CZ24Neews obrovské sprisahanie a obrovský tunel viazaný na štátne rozpočty.   


Internetom podľa portálu CZ24Neews otriasa únik dôverného materiálu. Ten zachytáva zmluvu spoločnosti Pfizer o dodávkach mRNA vakcíny Comirnaty 500 a dochádza k odhaleniu neuveriteľne nevýhodných podmienok pre štát a jednostranne výhodných zmluvných podmienok pre Pfizer.  Dokument podľa CZ24Neews publikoval užívateľ Twitteru z Izraela.

Zmluva je podľa CZ24Neews údajne tak škandalózna, že v znení akom je, ju prakticky nemôže žiadny súdny politik, alebo zástupca štátu nikdy podpísať. Autentickosť dokumentu stále nebola oficiálne potvrdená, ale podľa portálu CZ24Neews ide o najväčšiu bombu, ktorá môže zamávať politickými scénami v mnohých krajinách a môže byť zásadnou kartou pred parlamentnými či prezidentskými voľbami v mnohých štátoch.

Synergia chamtivosti a lží. O prepojení Big Pharma s mediálnymi korporáciami (Valentín Katasonov)
Komentár Valentína Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
31 | 07 | 2021 | Zuzana Perželová

Spoločnosť Pfizer uvedený dokument dala podpísať všetkým krajinám sveta

Dokument sa začal najskôr šíriť na Twitter a na izraelských diskusných fórach. Až neskôr sa podľa portálu CZ24Neews ukázalo, že dokument Izraelčania získali z Albánska. "Tento dokument bez povšimnutia svetových médií už v januári tohto roku publikoval Albánsky server GOGO. Spoločnosť Pfizer uvedený dokument dala podpísať všetkým krajinám sveta, ktorým dodáva vakcíny. Jedná sa o kópie, do ktorých sa iba doplňujú mená štátov a zastupujúcich osôb, ktoré dokument podpisujú," píše portál CZNeews. V dokumente sa podľa portálu CZ24Neews menia aj dojednané sumy za fľaštičky očkovacích látok. A líšia sa naozaj výrazne.
Kliniky v Izraeli mali predražené fľaštičky nakupovať z Izraelského štátneho rozpočtu

Albánsko podľa portálu CZ24Neews zaplatilo za jednu dávku 12 dolárov, kým USA zaplatili 19,50 dolárov. Najviac zaplatil Izrael. Ten musel Pfizeru zaplatiť rovných 56 dolárov za jednu dávku, pričom Benjamín Netanyahu sa chválil, aký skvelý obchod zaistil pre Izrael. "Podľa izraelských webov si Netanyahu dojednal s Pfizerem predražené dávky a podstatnú časť z tých peňazí potom inkasovali spriatelené očkovacie centrá a kliniky v Izraeli, ktoré tieto predražené fľaštičky nakupovali z Izraelského štátneho rozpočtu," píše portál CZ24Neews.

Na trhu s vakcínami začína byť tesno (Valentin Katasonov)
Komentár Valentina Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
30 | 07 | 2021 | Iveta Machová

Spoločnosť Pfizer snažila podrobnosti týchto zmlúv utajiť

Tieto zmluvy sú podľa CZ24Neews dôverné, ale našťastie jedna krajina nechránila zmluvný dokument dostatočne dobre, takže sa Izraelčanom podarilo získať jeho kópiu. CZ24Neews uvádza, že existuje dobrý dôvod, prečo sa spoločnosť Pfizer snažila podrobnosti týchto zmlúv utajiť a tiež existuje dôvod, prečo vlády blokujú všetkými silami Ivermectin!
Kšeft by bol ohrozený Ivermectinom

Dodávky vakcíny Pfizer sú podľa CZ24Neews súčasťou mohutného sprisahania a klientelizmu veľkých farmafiriem a skorumpovaných politikov a vlád, ktorým nejde o vaše zdravie, ale o podiel na obrovskom kšefte. "A tento kšeft by pochopiteľne bol ohrozený Ivermectinom a celou radou ďalších liekov," píšu. Dokument objasňuje, prečo pandémia a hystéria musí trvať. Podľa CZ24Neews ide o to, že štáty sa zaviazali, že musia odobrať miliardy a miliardy dávok vakcíny do roku 2025 a vyhliadkovo až do roku 2027, pretože dokumente má byť utajený až na dobu 10 rokov.

Oklamali vás, lebo ste sa nechali oklamať! Čomu ste neverili, sa už stáva pravdou, hlása advokát Weis
"OKLAMALI VÁS. Lebo ste sa nechali. Ako by povedal Američan: HERO to ZERO. Vaša „fajzer vitonka“ je fejk, vážení. Nechránite seba a ešte ohrozujete iných. Veríme, že toto ste nechceli. Možno ste chceli iba ísť na dovolenku alebo vás vydierali vaše... Čítať ďalej
31 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová

Z týchto obrovských dodávok budú mať jednotliví politici v každej krajine svoj podiel

"Z týchto obrovských dodávok budú mať jednotliví politici v každej krajine svoj podiel, takže preto od nich neustále počúvate tie nehorázne a sprosté klamstvá o tom, akú majú obavu o vaše zdravie. Oni kašlú na vaše zdravie. Oni vidia iba obrovské peniaze, podiel z obrovských zákaziek na vakcíny. Ten podiel je tak obrovský, že sú ochotný obetovať svoje politické kariéry, obmedziť a zobrať vám občianske a ľudské práva," uvádza CZ24Neews.
Všetci musia mať vakcíny, aby politici mali veľký zisk

"Už chápete, prečo vám politici nechcú uznať prekonanie nakazenia vírusom Covid 19? Pretože z toho nemajú od farmafiriem nič! A je jasné aj to, prečo musia mať všetci digitálne pasy v mobiloch. Pretože všetci musia mať vakcíny, aby bol veľký zisk z dodávok miliárd vakcín. Zaujímavé je, že generálny riaditeľ Pfizeru Albert Bourla pred časom prehlásil pre CNN, že on a ani jeho spolupracovníci sa očkovať nenechajú, aby nepredbiehali klientov a zákazníkov, ktorí čakajú vo fronte na produkt Pfizeru," komentuje portál CZ24Neews.

Naozaj sankcie USA fungujú? Je to len nesplnený sen Američanov (Rachel Lloyd)
Názor Rachel Lloydovej (Russia Today) Čítať ďalej
27 | 07 | 2021 | Diana Zaťková

Zvrátenosť dovedená k dokonalosti. Peniaze a moc! To je celé covidové a vakcinačné sprisahanie

"Francúzsko oznámilo, že objedná u Pfizera celkom 2 miliardy vakcín na dva roky. Pretože Francúzska vláda chce mať mamutí zisk z toho, ako budú Francúzi očkovaní nie raz za rok, ale každý mesiac, pretože to bude obrovský obrat a obrovský zisk! A nielen, že na tom politici získajú obrovské peniaze, ale vďaka masívnemu očkovaniu a apartheidovému deleniu obyvateľstva na očkovaných a neočkovaných získajú totálnu kontrolu nad pohybom obyvateľstva.

Budú vedieť, kto kam chodí, kto s kým chodí, všetci ľudia budú pod trvalým elektronickým dohľadom. Takže politici nielen získajú mraky peňazí, ale získajú do ruky drogu absolútnej moci nad obyvateľstvom. Zvrátenosť dovedená k dokonalosti. Peniaze a moc! To je celé covidové a vakcinačné sprisahanie!" Píše portál CZ24Neews.

V závere článku je zverejnená výzva pre vládu ČR, aby ešte pred uskutočnením parlamentných volieb zverejnili zmluvu so spoločnosť Pfizer. A tiež s ostatnými farmaceutickými spoločnosťami, aby bolo jasné, za akých zmluvných podmienok boli dodávky vakcín do ČR uskutočnené, a či neobsahujú niektoré ustanovenia, ktoré sú uvedené v údajnej uniknutej zmluve albánskej vlády. Zverejnená je aj výzva pre poslancov, aby apelovali na vládu.

Epidémia strachu je o polarizácii názorov, manipulatívnych informáciách a útokoch za iný názor
"Bez zveličovania hodnotím terajší stav kolektívneho vedomia ako paralelnú epidémiu strachu. Faktom je a zostáva, že toto konkrétne očkovanie je ešte stále nepopierateľne v experimentálnom a len v treťom štádiu overovania jeho signifikantnej... Čítať ďalej
27 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová