Marcinková: Remišová urobila z predsedníctva strany Za ľudí zastupiteľstvo Fekišoviec.
30 | 07 | 2021 I Petra Demková

„Je to veľmi smutný prerod političky, ktorá svoju kariéru stavala na slušnosti a transparentnosti v politike. Za takéto vedenie by sa nemuseli hanbiť ani diktátorské režimy,“ napísala o Remišovej Marcinková.



Zastupiteľstvo neslávnych Fekišoviec

„Veronika Remišová urobila z predsedníctva strany Za ľudí zastupiteľstvo Fekišoviec. Najprv účelovo zmenila zloženie predsedníctva, aby stranu ovládla. Dnes vzala tým členom predsedníctva, ktorých odvolať nevie, právo predkladať svoje návrhy uznesení a diskutovať o nich,“ informuje hneď v úvode svojho príspevku na Facebooku mladá poslankyňa.

„Kritizuje okresných a krajských predstaviteľov strany, ktorí sa vyjadrili za zvolanie snemu a pracuje na ich odvolaní. Je to veľmi smutný prerod političky, ktorá svoju kariéru stavala na slušnosti a transparentnosti v politike. Za takéto vedenie by sa nemuseli hanbiť ani diktátorské režimy,“ upozornila Marcinková.

M. Kolíková: Je otázne, či sa pozastavenie vyhlášky ÚS SR prejaví v praxi
Ministerka Kolíková si myslí, že režim na hraniciach sa v praxi neprejaví. Potrebuje k tomu rozhodnutie a odôvodnenie ÚS SR. Čítať ďalej
28 | 07 | 2021 | TASR/Bačinský


„Je mi z toho veľmi smutno. Chcem sa voličom strany Za ľudí ospravedlniť, že sme ako strana zlyhali, a tak hrubo sa pomýlili pri voľbe jej lídra. Cítim sa za to spoluzodpovedná a veľmi ma to mrzí. Toto už nie je tá istá strana, ktorú som spoluzakladala s Andrejom Kiskom,“ dodala poslankyňa.
Komentujúci Marcinkovú vysmiali

Komentujúci Marcinkovú vysmiali. Väčšina ľudí sa čuduje, čo iné od bývalej členky OĽaNO členovia Kiskovej strany očakávali. Podľa nich nebola ani predtým iná.

Jozef napísal: „A čo ste čakali od Remišovej?? Také bola aj v Oľane. Ona pochová všetko. Táto strana dopadla presne ako Procházkova strana. Líder sa otočil chrbtom a každý lapá po dychu.“

Michal adresoval Marcinkovej tieto slová: „keď som pred augustovým snemom varoval, že Veronika do roka stranu rozloží, málokto veril. Nevedie stranu, nemá na to schopnosti. Chce byť len predsedníčka svojho vlastného fanklubu. Je to smutný príbeh Strany, aj jednej političky.“

Bohumil si myslí, že veci sú trochu inak a za všetko môžu intrigy Kolíkovej. „Nemusím Remišovú, nie som ani volič ZĽ ale podľa mňa bola Remišová normálne zvolená a intrigy tam robí jedine ministerka spravodlivosti. Bude nový snem, tak môžete kandidovať a vybrať nového predsedu strany bez všetkých týchto intríg a robenia zlého vzduchu v spoločnosti. Tak sa to normálne v normálnych stranách totižto robí,“ dodal Bohumil.

V. Remišová: Mimoriadny snem strany Za ľudí nebude, rozhodlo predsedníctvo
Predsedníctvo koaličnej strany Za ľudí nezvolá mimoriadny snem, ktorý navrhovali nespokojní členovia z frakcie Márie Kolíkovej. Po hlasovaní o tom informovala predsedníčka strany Veronika Remišová. Podpredsedníčka strany Kolíková, ktorej frakcia... Čítať ďalej
28 | 07 | 2021 | TASR