Draxler: Ľudia sa v týchto hodinách bavia emailom o Remišovej, uniknutým z ministerstva
30 | 07 | 2021 I Petra Demková

Draxler na Facebooku sa smeje z Veroniky Remišovej. Opisuje akýsi email, ktorý napísal Remišovej podriadený. Ten teraz koluje medzi úradníkmi. Email sa očividne dostal už aj medzi verejnosť. V ňom podriadený bábkoherečky vraj opisuje jej neschopnosť v plnej nahote.


„Remišovú majú za nikoho takmer všetci a predsa sa drží. Krajina na to katastrofálne doplatí,“ začal svoj príspevok bývalý minister školstva Draxler.
Unikol email z Remišovej ministerstva

„Ľudia z ústredných orgánov štátnej správy sa v týchto hodinách bavia nad emailom uniknutým z Remišovej ministerstva. Roztrpčený úradník vysvetľuje, v akom riadiacom chaose ministerstvo je, a email je poprekladaný rôznymi ilustráciami ("Pani ministerka napr. ešte donedávna žila v predstave, že ..."),“ opisuje drsnú realitu Draxler.

Marcinková: Remišová urobila z predsedníctva strany Za ľudí zastupiteľstvo Fekišoviec.
„Je to veľmi smutný prerod političky, ktorá svoju kariéru stavala na slušnosti a transparentnosti v politike. Za takéto vedenie by sa nemuseli hanbiť ani diktátorské režimy,“ napísala o Remišovej Marcinková. Čítať ďalej
30 | 07 | 2021 | Petra Demková


Na ministerstve, ktorému vládne Remišová, je údajne chaos. „Úprimne, email ktorý dostali všetci úradníci ministerstva až po ministerku a podpredsedníčku vlády by bol inak aj silným prejavom insubordinácie. Ale na Remišovej ministerstve je toto normou. Vládne tam znechutenie a je odtiaľ aj značný odlev vyšších riadiacich článkov,“ informuje bývalý minister.
Toto bude Slovensko bolieť

„Ako hovorím, ľudia sa teraz na tých výtkach bavia, ale... Ale ono to vôbec nie je zábavné. Ešte raz: ide o extrémne mocné ministerstvo, s vrcholnými riadiacimi kompetenciami pre eurofondovú agendu. A dostala to všetko na starosti osoba, ktorá to jednoducho nemôže zvládnuť.

Bude to bolieť, bolieť, bolieť. Celú krajinu,“ ukončil svoj príspevok Juraj Draxler.

V. Remišová: Mimoriadny snem strany Za ľudí nebude, rozhodlo predsedníctvo
Predsedníctvo koaličnej strany Za ľudí nezvolá mimoriadny snem, ktorý navrhovali nespokojní členovia z frakcie Márie Kolíkovej. Po hlasovaní o tom informovala predsedníčka strany Veronika Remišová. Podpredsedníčka strany Kolíková, ktorej frakcia... Čítať ďalej
28 | 07 | 2021 | TASR