Ratlík z bieleho domu opäť štekal na sibírskeho medveďa. Chránil ho vysoký plot
29 | 07 | 2021 I Ondrej ŠTEFIK

Na štvavú proti-ruskú kampaň bieleho domu reagovali čitatelia denníka Daily Mail. Reagovali na slová Bidena o údajných problémoch Putina. Biely dom sa asi inšpiroval Kasparovými slovami, že sa majú zamerať na kráľa.


Čitatelia Daily Mail zosmiešňujú Bidena, kvôli jeho výrokom na adresu Putina

Biden povedal, že Putin má „problémy“ a „to ho robí nebezpečnejším“. Americký líder dodal, že ruský prezident má k dispozícii iba jadrové zbrane a ropu. Viacerí komentátori tento atak odsúdili a vyzvali Bidena, aby venoval pozornosť vnútorným problémom USA.

„Putin sedí na jadrových zbraniach a rope, zatiaľ čo USA na dlhu 30 biliónov dolárov,“  poznamenal PaulS72. "A americký problém je, že máme v Oválnej pracovni idiota. Minimálne Rusko taký problém nemá," povedal ostro TheCynical1. „Zobuď sa, Biden! USA nie sú veľkým výrobcom ocele, automobilov a elektroniky, akými bývali, a tiež ani Veľká Británia . V oku niekoho iného vidí triesku, ale v svojom si nevšimne guľatinu," napísal EnglandMyEngland.
Reagoval aj Kremeľ

Podľa Ria novosti  Dmitrij Peskov označil slová amerického lídra za vnútorne nesprávne. Poznamenal zlú kvalitu základných informácií, ktoré pracovníci Bieleho domu pripravujú pre Bidena. Podľa Peskova, ak v roku 2010 príjmy z ropy a plynu v ruskom rozpočte predstavovali 46 percent, potom do roku 2020 ich podiel klesol na 28 percent.

Povinné očkovanie nie je trendy! Až 62 percent ľudí ho odmieta
28 | 07 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK