Prečo vymazal Lipšic po 10 minútach komentár istej pani Zuzany? Povedala pravdu?
29 | 07 | 2021 I Petra Demková

Zuzana Kalmanová adresovala Danielovi Lipšicovi komentár pod jeho príspevkom na Facebooku. Išlo o príspevok, v ktorom Lipšic odpovedal generálnemu prokurátorovi Marošovi Žilinkovi. Tam sám o sebe hovoril ako o etalóne morálky a nezastaviteľnom bojovníkovi z spravodlivosť. Pani Zuzana má však iné informácie...



Pán špeciálny prokurátor blokuje

„Po tomto poste má pán špeciálny prokurátor zablokoval (trvalo to cca 10 minút)“ začína pani Zauzana svoj príspevok. Nasleduje, čo Danielovi Lipšicovi na jeho stenu napísala.
Krásne slová, realita je však iná

„Krásne slová, realita je však bohužiaľ inde. Skúste teda vysvetliť, prečo podľa Vašich slov nemienite zobrať späť a ani preveriť jedinú obžalobu Dušana Kováčika, keď sú na to zrejmé dôvody a to nielen procesného charakteru,“ položila Lipšicovi prvú otázku.

Blaha: Pán Lipšic, odstúpte. Zmiznite. Vypadnite. Ste hanbou prokuratúry, ste hanbou Slovenska
Vojna v policajných zložkách sa už, zdá sa, preniesla i do prokuratúry. Daniel Lipšic ako špeciálny prokurátor sa totiž vyjadril k tomu, k čomu nemal, a za to si vyslúžil ostrú kritiku nielen od generálneho prokurátora Maroša Žilinku, ale aj od... Čítať ďalej
29 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Ide o Carlton a ESET

„Prečo sa objektívne a sám nevylúčite z kauzy CARLTON, kde ste si ešte ako advokát nechali emailom posielať citlivé informácie ohľadom celej kauzy a rovnako ste poskytovali právne poradenstvo Bernardovi Slobodníkovi, ktorý bol priamo súčasťou trestnej šikany v prospech pánov z Esetu?“ pýtala sa Zuzana ďalej.

„Dokonca ste boli osobne prítomný pri jeho výsluchu, kde bol pravdepodobne po obedňajšej prestávke ku svojej odpovedi v kauze CARLTON cielene inštruovaný,“ šokuje informáciami pani Zuzana.

„Schovávate sa za údajne neskoro podanú námietku zaujatosti Vašej osoby? Po prvé bola podaná bezodkladne a po druhé podľa Vami deklarovaných princípov by mala rozhodovať podstata a nie forma. (Substance over form),“ pripomína špeciálnemu prokurátorovi Zuzana Kalmanová.
Prečo sa naťahujú trestné činy "eseťákov"?

Nasledovali otázky. „Skúste vysvetliť, prečo keď Béďo začal rozprávať o pozadí kauzy CARLTON, prerušili ste výsluch a potom už o ovplyvňovaní, ktoré viedlo k obvineniu, nepovedal nič. Prečo sa vyrábajú dôkazy, a prečo sa nevyšetrujú (naťahujú) trestné činy Eseťákov, na ktoré sú jasne listinné dôkazy vrátane právoplatných rozhodnutí súdov o krádeži podielov?“ pýtala sa Zuzana.

Lipšic mudroval pre Aktuality. Žilinka reaguje na Lipšica veľmi ostrým statusom!
Bývalý politik Daniel Lipšic, momentálne šéf špeciálnej prokuratúry, sa vyjadril k uzneseniu Inšpekcie MV. Na jeho vyjadrovanie do médií zareagoval veľmi ostro a verejne generálny prokurátor Maroš Žilinka! Čítať ďalej
28 | 07 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK


„Prečo sa nevznesie obvinenie za korupčné správanie prokurátora BP, ktorý si pýtal 100 tis úplatok a sú o tom jednoznačné dôkazy? Prečo vytvárate tlak na trestné konania v prospech donorov z Esetu? Mohla by som písať aj pol dňa,“ upozorňuje Zuzana.
Nehrajte sa na spravodlivého!

„Nehrajte sa na spravodlivého, ak si spravodlivosť vo vyššom záujme nehodláte ctiť!“ zakončila svoj komentár ani Zuzana.

Ako bolo spomenuté v úvode, Daniel Lipšic komentár po 10 minútach zmazal a Zuzanu na sociálnej sieti zablokoval. Prečo?

Bývalá Lipšicova právna kancelária bude inkasovať za špicľovanie zamestnancov ministerstva
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR bude platiť právnickej kancelárie, ktorej partnerom bol aj Daniel Lipšic, za špicľovanie zamestnancov tohto ministerstva. Zmluvu stihol podpísať ešte minister Ján Mičovský pred svojou demisiou.... Čítať ďalej
18 | 06 | 2021 | Gabriel Matta