Peter Pčolinský: Ďalší dôkaz o nevine môjho brata! Za toto podávame trestné oznámenie
29 | 07 | 2021 I Petra Demková

„Dnes boli doručené výsledky znaleckého skúmania a teda daktyloskopie, stôp DNA a pachových stôp z bankoviek, ktoré mu mal podľa tvrdení “kajúcnika” Mariána Kučerku odovzdať môj brat. Výsledok bol jednoznačný!“ informuje Peter Pčolinský.


„Vyšetrovateľ dal preskúmať “odovzdaných” 9800 EUR Kučerkom a daňových poplatníkov to stálo cca 27000 EUR,“ informuje na Facebooku Peter Pčolinský.

V stredu sa brat zadržaného šéfa SIS dozvedel výsledok skúmania. „Dnes boli doručené výsledky znaleckého skúmania a teda daktyloskopie, stôp DNA a pachových stôp z bankoviek, ktoré mu mal podľa tvrdení “kajúcnika” Mariána Kučerku odovzdať môj brat. Výsledok bol jednoznačný! Žiadne otlačky, ani pachové stopy, ani stopy DNA sa tam nenachádzali!“ píše poslanec.

Lipšic mudroval pre Aktuality. Žilinka reaguje na Lipšica veľmi ostrým statusom!
Bývalý politik Daniel Lipšic, momentálne šéf špeciálnej prokuratúry, sa vyjadril k uzneseniu Inšpekcie MV. Na jeho vyjadrovanie do médií zareagoval veľmi ostro a verejne generálny prokurátor Maroš Žilinka! Čítať ďalej
28 | 07 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK


Je to ďalší dôkaz v rade, potvrdzujúci krivé obvinenie kajúcnika. Vypovedalo už x svedkov, ktorí nepotvrdili jeho verziu, znalecké dokazovanie, či listinné dôkazy,“ približuje podpredseda hnutia Sme rodina. Prokurátor Kysel však aj tak tvrdí, že “dôkazná situácia sa nezmenila”.

„Choré!“ hodnotí Peter Pčolinský. „Svedkovia, znalci, listiny ale podľa Kysela sa nič nezmenilo. Podávame trestne oznámenie na Mariána Kučerku za krivé obvinenie a ďalšie trestné činy s tým súvisiace,“ doplnil poslanec NRSR a pridal aj fotku “kajúcnika” Mariána Kučerku”.

Telefonáty kajúcnikov sú už verejne známe. O motíve ich konania zatiaľ nik nepíše.
Zatiaľ sa nepreukázalo či boli, alebo neboli zneužití univerzálni kajúcnici tak, ako o tom už mesiace pojednávajú predstavitelia strany Smer-SD. Všetko však nasvedčuje, že by to tak mohlo byť. Jedným z hlavných dôkazov majú byť telefonáty, ktoré... Čítať ďalej
28 | 07 | 2021 | Ondrej Štefik