Očkovaná dcéra herečky Čobejovej má Deltu. Kde urobili súdruhovia chybu?
29 | 07 | 2021 I Petra Demková

Áno, je to nadnesené. Vieme, že po prvej dávke očkovania ešte nie je človek plne chránený. Ale vieme aj to, že nie je až tak veľmi chránený ani po tej druhej. Michaela Čobejová patri medzi najväčších propagátorov očkovania. Preto dala zaočkovať aj svoju 12 ročnú dcéru. Jej staršia, tiež očkovaná dcéra, teraz dostala Delta-variant.


Najnovšie poznatky ukazujú, že vakcíny nie sú ani zďaleka také účinné, ako to výrobcovia prezentovali v čase, keď vakcíny prichádzali na trh. Dáta z Izraela ukazujú, že účinnosť (prenos Korony na iného človeka) nedosahuje dokonca ani 40%. A to je už naozaj problém.


Načo sa teda vôbec dávať očkovať a riskovať vážne vedľajšie účinky či dokonca možnú smrť po vakcíne, keď vieme, že Delta variant je 10 až 25 krát menej smrteľný ako pôvodné varianty korony? A – opakujem, keď vakcína podľa všetkého nedosahuje účinnosť ani štyridsiatich percent?

Bekr sa zahral na zákon a upozornil okoloidúceho na rúško. Takmer dostal po pysku pred svojimi deťmi
"O päť minút bitka," opísal nepríjemnú situáciu pred kinom tanečník Jaroslav Bekr. Ten upozornil okoloidúceho muža, ktorý sa taktiež s deťmi chystal do kinosály, aby si nasadil rúško. Mohlo to skončiť oveľa horšie, píše Nový... Čítať ďalej
28 | 07 | 2021 | Tibor Sipos


Tieto úvahy sú však úplne cudzie našim celebritám. Michaela Čobejová patri medzi najväčších propagátorov očkovania. Očkovaniu dôveruje až tak, že dala zaočkovať aj svoju 12 ročnú dcéru Táničku. Veď prečo neposkytnúť svoje vlastné dieťa na experiment...

Teraz má problém jej staršia dcéra Ivana. Čobejová sa k nákaze Ivany priznala na sociálnej sieti Instagram. Urobila tak v čase, keď so svojím mužom a mladšou dcérou oddychujú na chorvátskom Hvare.

„Tak sme tu v trojici. Táničke robíme kamarátky, tak ako Ivke pred 20-timi rokmi. Dnes mala Ivka doraziť z Bruselu, ale nedorazila, celú firmu dorazila Delta, možno vďaka prvej dávke má iba mierny priebeh. Tak sme si posmútili a aj poplakali. Tak málo sa vidíme posledný rok… čo už, no tentokrát to bola tesnotka,“ zdôverila sa herečka.

Robo Papp: Toto je všetko, čo vám môže predavač/ka povedať na to, že nemáte rúško
24 | 07 | 2021 | Tibor Sipos