Bekr sa zahral na zákon a upozornil okoloidúceho na rúško. Takmer dostal po pysku pred svojimi deťmi
28 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

"O päť minút bitka," opísal nepríjemnú situáciu pred kinom tanečník Jaroslav Bekr. Ten upozornil okoloidúceho muža, ktorý sa taktiež s deťmi chystal do kinosály, aby si nasadil rúško. Mohlo to skončiť oveľa horšie, píše Nový Čas.



"Rúško je dobré aj na to, aby nikto nevidel jeho špatný ksicht"

Jeho upozorňovanie na dodržiavanie protipandemických nariadení sa mu nemuselo vyplatiť. Jaro Bekr opísal príbeh o tom, ako ho takmer napadol iný muž pred kinosálou. A to priamo pred jeho deťmi. „Prosím vás, práve som odniesol deti do kina, lebo mi pílili uši už pár dní. No v rade stála pri nás rodinka, z ktorej piatich členov mala rúško len mama. Decká 15 a viac rokov pod nosom, foter na brade. A tak som ho slušne poprosil, či si to rúško môže dať,“ začal svoju verziu príbehu Bekr.

„Týpek na mňa vybehol, začal hučať a bolo to cca „o päť minút bitka“. Priznám sa argumentačne som to nezvládol ani ja, keď som videl, že veta o šírení vírusu a ani o nariadeniach pre všetkých rovnako nezaberá, tak som mu povedal, že to rúško je dobré aj na to, aby nikto nevidel jeho špatný ksicht," priznal, že prilial olej do ohňa.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/07/27/vlada-opat-ukazala-svoju-pokrytecku-tvar-na-oko-chce-pomoct-lasicovej-%e2%80%a081-rodine-pritom-ho-pred-smrtou-nechala-zobrat/
Môže si za to sám

Z jeho slov je možné vyčítať, že si za nepríjemnú situáciu môže sám. Ako uviedla manažérka Cinemaxu, žiadny zákazník by nemal upozorňovať ostatných na nasadenie rúška či respirátora.

"Pokiaľ naši zákazníci zistia porušovanie týchto opatrení, odporúčame, aby ostatných zákazníkov neupozorňovali sami, ale aby bezodkladne kontaktovali službukonajúceho manažéra, ktorý sa okamžite postará o nápravu," uviedla Alžbeta Hrubošová pre vyššie spomenutý denník.

V rodine veria na svadbu podľa rozumu: Neter princeznej Diany (30) sa vydala za miliardára (62)
Neter princeznej Diany († 36) a miliardársky módny magnát v sobotu 24. júla prežili tzv. najkrajší deň svojho života. V talianskom Frascati si totiž dopriali skutočne prepychovú veselicu vo veľkom štýle. Na sobáši všetkých zarazilo snáď len... Čítať ďalej
27 | 07 | 2021 | Tibor Sipos