Demokratická spoločnosť nie je "buzerák" (NZS/Felvidék.ma)
27 | 07 | 2021 I Gabriela Fedičová

„Buď sa dáte zaočkovať, alebo nepriateľom budete vyhlásený za vyvrheľa," je ďalším donucovacím prostriedkom, ktorý už nie je v armádach demokratických systémov oficiálne úplne v poriadku. Skôr pripomína metódy Juhu. Americké vojenské diktatúry..." NZS/Felvidék.ma


Komentár maďarského denníka NZS/Felvidék s názvom Demokratická spoločnosť nie je "buzerák" sa týka v nedeľu schválenej novely zákona o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia. Poslanci parlamentu novelu schválili a ÚVZ vďaka nej bude môcť pri tvorbe protipandemických opatrení prihliadať na digitálny COVID preukaz.
Každý, kto nemôže byť zaočkovaný napríklad zo zdravotných dôvodov, je hrozbou pre spoločnosť

Náš minister zdravotníctva, ako je jeho zvykom, opäť nemá záujem zvyšovať počet zaočkovaných ľudí. Vyhlásil, že opatrenia, ktoré sa zavedú na jeseň, budú závisieť aj od počtu očkovaných osôb."Pri najhoršom scenári bude nevyhnutná určitá forma lockdownu, výnimku však budú mať očkovaní, ktorí nepredstavujú hrozbu pre spoločnosť," povedal Lengvarský.

Poznamenám, že mňa ako očkovanú osobu nemôžu obviňovať z toho, že som antivaxer, ale vnímam určitý komunikačný chaos,  ktorý ma opätovne znova a znova zaráža. Lebo každý, kto nemôže byť zaočkovaný napríklad zo zdravotných dôvodov, je podľa nášho ministra zdravotníctva hrozbou pre spoločnosť.

Imunológ: Namiesto očkovania môžu stačiť protilátky po koronavíruse
Nie každý, kto prekonal covid, by sa mal nevyhnutne zaočkovať. A keď už, tak by mala stačiť jedna dávka. Tvrdí to český imunológ Vojtěch Thon z výskumného centra Recetox Masarykovej univerzity v Brne. Podľa neho je potrebné postupovať u každého... Čítať ďalej
26 | 07 | 2021 | Tibor Sipos

Vážna a nebezpečná manipuláciu zo strany ministra zdravotníctva

Teda hrozbou pre koho presne? Pre očkovaných? Veď tí sú koniec koncov šťastní majitelia vakcín! Môžu ísť kamkoľvek, už im nehrozí nebezpečenstvo. Podľa oficiálnej mantry sú chránení aj pred vírusom, aj pred obmedzeniami, nie je potrebné ich porovnávať s neočkovanými. Alebo sú hrozbou pre tých druhých, neočkovaných? Veď tí si nemajú navzájom čo vyčítať! Z nejakých dôvodov, zo zdravotných dôvodov, alebo jednoducho zo slobodnej vôle, povedali očkovaniu nie. Je to ich rozhodnutie.

Považujem za vážnu a nebezpečnú manipuláciu zo strany ministra zdravotníctva takýmto spôsobom konfrontovať ľudí. A vykresľovať a kriminalizovať neočkovaných, ako nezodpovedné osoby, ktoré ohrozujú zdravie spoločnosti.

http://www.hlavnydennik.sk/2021/07/26/cdc-stahuje-testovaci-protokol-pcr-testov-skutocne-to-bol-jeden-velky-podvod-a-cela-pandemia-bola-iba-fraska-mike-adams/
Toto je bohužiaľ zlyhanie bývalého generála, ktorý spoločnosť považuje za nováčika na "buzeráku"

Toto je bohužiaľ zlyhanie bývalého generála, ktorý je stále vojak a spoločnosť považuje za nováčika na "buzeráku", čiže na vojenskom cvičisku. Pretože iba takým spôsobom dokáže presvedčiť čo najviac ľudí na očkovanie. A nie osvetou.

Potichu poznamenám, že „buď sa dáte zaočkovať, alebo nepriateľom budete vyhlásený za vyvrheľa," je ďalším donucovacím prostriedkom, ktorý už nie je v armádach demokratických systémov oficiálne úplne v poriadku. Skôr pripomína metódy Juhu. Americké vojenské diktatúry...Je takmer isté, že keby sa nepokúsili „nútiť“ ľudí, aby boli očkovaní takými násilnými prostriedkami, oveľa viac ľudí by sa rozhodlo pre očkovanie. A je ľahké si predstaviť aj to, že by sa neuskutočnili žiadne demonštrácie.

Päťkrát viac samovrážd než obetí koronavírusu spomedzi detí a tínedžerov v Británii (Tim Sumpf)
Komentár Tima Sumpfa (The Epoch Times) Čítať ďalej
25 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová