Neplatí alimenty ani darček na Vianoce nedonesie: Exmanželka Jána Muchu musela predať takmer všetko
25 | 06 | 2021 I Tibor Sipos
Niekdajší futbalový reprezentant Ján Mucha sa vyfarbil! Brankárska hviezda totiž už roky neplatí alimenty svojim štyrom deťom. Jeho exmanželka je zúfala, píše Pluska.

Svojim deťom nedopraje dokonca ani darček na Vianoce či narodeniny, sťažuje sa jeho bývalá manželka Simona. Musela kvôli zlej finančnej situácii predať takmer všetko, čo mala. Dokonca aj to, čo mali deti. „Boli sme na tom tak zle, že som predala všetko, čo sa dalo, kabelky, topánky i bicykle,“ priznala pre Plusku exmanželka niekdajšieho reprezentanta.

Mucha podľa nej neplatí alimenty už dlhé roky. V roku 2013, keď prestúpil z anglického Evertonu do ruského FC Kridla Sovietov Samara priznal, že na severe Európy pritom zarobí približne toľko, čo v najvyššej anglickej lige. Konkretizovať svoj plat však odmietol. "No ak budem pravidelne chytávať, tak bude môj príjem približne na rovnakej úrovni ako v Evertone. Ruská liga sa radí medzi najlukratívnejšie v Európe. No otázka platu je moja súkromná vec," uviedol pred časom pre portál HN.

Jeho exmanželka má pre bývalého futbalového brankára jasný odkaz: „Nechcem mu zle, nech si žije svoj život, ale ja už neviem, ako od neho vymôcť, čo deťom patrí. Nech si plní svoje otcovské povinnosti,“ uviedla pre Plusku.

Cibulková sa opäť buchla po vrecku: Takúto oslavu prvých narodenín vystrojila svojmu synovi (FOTO)
16 | 06 | 2021 | Tibor Sipos