Šokujúce VIDEÁ z protestov. Takto sa bijú za svoje práva v zahraničí, kým u nás je to ako v rozprávke
26 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovensko je na nohách a búri sa proti vláde, jej opatreniam, proti koronavírusu, proti nútenej vakcinácii, proti situácii na hraniciach pri vstupe na naše územie, proti... Tých proti by bolo oveľa viac. Búria sa však aj inde v Európe, kde ľuďom prekáža aké opatrenia zavádzajú tamojšie vlády.  


Azda najväčšie protesty sú vo Francúzsku, kde do ulíc opäť vyšli obávané žlté vesty. Ako to vyzerá v krajine galského kohúta počas protestov ukazuje vo videách Pavel Babica. Búria sa však aj Angličania či Taliani. Ľudia tých opatrení už majú dosť a chcú žiť normálny život. Očkovanie síce prijímajú, no nie nanútené, ako sa o to pokúšajú aj u nás.
Došla im trpezlivosť, vyšli do ulíc a vyhádzali to tam všetko

Ak minister obrany Jaroslav Naď nazval oproti Francúzsku , Anglicku či Taliansku pri veľmi pokojných protestoch našich ľudí dezolátmi a opicami, aké slová by použil pri tom, čo sa deje počas protestov v týchto krajinách? Slováci sú našťastie oveľa kultúrnejší národ, no aj oni toho už majú dosť. Nikto síce nevyzýva k násilnostiam, no možno v krátkom čase bude stačiť iba malá iskra a protest sa zvrhne v niečo, čo si Slovensko v jeho histórii nepamätá.



Aj na toto by mali pamätať naši koaliční politici, lebo ako povedal Boris Kollár v jednej z televíznych diskusných relácií: „Ľuďom jedného dňa dôjde trpezlivosť a môže sa tu stať to, čo sa stalo v Rumunsku. Došla im trpezlivosť, vyšli do ulíc a vyhádzali to tam všetko. To znamená, že pokúšajme tých ľudí, naťahujme tú gumu a potom uvidíte čo sa bude diať!“ Na toto teda, páni politici, nezabúdajte.

„My sme tu doma!“ „Odstúpiť!“ Slováci opäť povstali proti tejto vytúženej vláde zmeny (VIDEO)
Hnev a nespokojnosť Slovákov narastajú, rovnako preto narastá aj intenzita ich protestov. Iba v sobotu sa ľudia stretli v Bratislave a pred pár dňami opäť aj na hraniciach a už tu máme ďalší. Dnes sa nespokojní Slováci znovu zišli pre naším... Čítať ďalej
23 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik