Užiť si ho už nestihol: Milan Lasica sa krátko pred smrťou dočkal vnúčatka
25 | 07 | 2021 I Tibor Sipos
Opäť sa potvrdil kolobeh života, že jeden život končí a druhý začína. Herec Milan Lasica, ktorý zomrel v nedeľu 18. júla vo veku 81 rokov, sa krátko pred smrťou dočkal tretieho vnúčaťa, informuje portál Super.




Podľa denníka Nový čas porodila hercova mladšia dcéra Žofia (38) pred mesiacom chlapca. Herec mal už dve staršie vnučky, Stelu a Ester, od dcéry Hany (40). Osud mu bohužiaľ nedoprial si tretie vnúča užiť, iste bol ale šťastný z rozrastajúcej sa rodiny.

"Rodina znamenala pre herca nesmierne moc. Svoju manželku Magdu, dcéry a vnúčatá neskutočne miloval a boli pre neho všetkým," uviedol Nový čas.

Lasica žil do poslednej chvíle veľmi aktívne. V piatok odohral predstavenie a v nedeľu absolvoval koncert s orchestrom Bratislava Hot Serenaders. Pri záverečnej ďakovačke mu zlyhalo srdce a nepomohla ani rýchla resuscitácia. Zomrel priamo na javisku svojho divadla Štúdio L + S. Pohreb v kruhu rodiny a priateľov sa konal v stredu v bratislavskom krematóriu.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/07/22/utajeny-pohreb-milana-lasicu-%e2%80%a0-81-pozostali-odmietli-ponuku-od-statu-dorazili-len-tito-hostia/