Zmena názoru na protesty europoslanca Radačovského?
24 | 07 | 2021 I Ondrej ŠTEFIK

Nominant politickej strany Kotleba ĽSNS do europarlamentu Radačovský nepodporil osobnou účasťou posledné protesty. Podľa jeho slov je účasť politika na protestoch zneužívaním občanov.  V minulosti sa však protestu zúčastnil. 



Radačovský nevysvetlil

Radačovský, líder politickej strany Patriot, sa prihovoril k občanom Slovenska svojím statusom na Facebooku. Viackrát v ňom dával do súvisu a vzájomného kontextu zneužívanie protestujúcich účasťou politikov na proteste. Prečo a ako jeho politická opozičná konkurencia zneužíva protestujúcich vo svojom statuse však nevysvetlil.
Všetci zneužívajú, len on nie

Inými slovami, asi podľa jeho zneužíval na protestoch ľudí svojou účasťou aj Fico, Blaha, Kotleba, Matovič, Harabin či Sulík... Všetci tí totiž podporili svojou účasťou viaceré protesty. Asi ho nenapadlo, že zvýšili tak záujem o konkrétny protest a účasť tak bola väčšia. Však straníci a sympatizanti nasledujú svojich politických favoritov, aj na protesty.

Europoslanec Radačovský je predsedom strany Patriot. Aký je však jeho vzťah k slobode a rúškam?
03 | 04 | 2021 | Aneta Leitmanová


Či sa europoslancovi s niekoľkotisícovým platom nechce ísť medzi bežných občanov to neviem. Každopádne, by sa mal zamyslieť či práve toto od neho jeho voliči neočakávajú. Očakávajú, že pôjde s nimi pred parlament a bude sa ich zastávať. Navyše vyznieva jeho názor trošku schizofrenicky. Však sám sa pred pár týždňami zúčastnil a rečnil na jednom proteste v Prešove. Nebodaj prišiel na to, že zneužil demonštrantov?
Krúti sa, krúti...

Píše o presvedčení ľudí o škodlivosti vakcín. To nie je presvedčenie. Vakcíny sú aj škodlivé. O rozsahu škodlivosti experimentálnych vakcín zatiaľ veľa nevieme.  Už v minulosti podporil pán europoslanec celoplošné testovanie. Možno medzi tými čo sa na ňom nakazili, boli aj jeho voliči,  možno niektorí už nie sú medzi nami. Jeho verejné vyjadrenia k očkovaniu s experimentálnymi vakcínami sú impotentné. O tých neverejných radšej pomlčím.

Radačovský: Kritizovať by sa nemala prezidentka, ale aj „odborní“ poradcovia
Zuzana Čaputová sa stala terčom ostrej kritiky za to, že na summite Globsec podporila myšlienku Nemecka zrušiť právo veta jednotlivým štátom EÚ. V tejto veci sa jej však v statuse zastal europoslanec Miroslav Radačovský, ktorý ju obhajuje tým, že... Čítať ďalej
18 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik


Podľa europoslanca by mala práve prezidentka podporiť protestujúcich svojou účasťou. Radačovský asi zabudol, že aj Kiska ako prezident podporil svojou účasťou protesty. Čo sa však nemuselo a nepáčilo tej druhej strane. Čiže nebol prezidentom všetkých. Taktiež akosi ignoruje trend, že keď je dnes Čaputová akože apolitická, tak zajtra nemusí byť. Kiska je toho živým príkladom. Navyše jeho kandidatúrou do parlamentu nám zanechal darček v podobe dvoch hašterivých dám. Tento darček nám tu bude ešte dlho oxidovať po jeho politickom odchode.

O čo mu vlastne ide?

Bude kandidovať na prezidenta? A práve toto je jeho chystanie pôdy pre politickú prezidentskú kampaň? Každopádne, už raz voličov oklamal, keď sa v prestrojení zelenej farby infiltroval na stranícku kandidátku a po voľbách sa liberalizoval, alebo len "pustil" farbu. A aj podľa jeho slov nespravil za tie peniaze v europarlamente nič.

Radačovský na margo vyšetrovania Lučanského smrti: Dôležité je, že mi veria tí, ktorých si vážim!
Kauza okolo smrti generála Lučanského síce trochu utíchla, celá vec ale ešte ukončená rozhodne nie je. Europoslanec Miroslav Radačovský, ktorý zároveň zastupuje rodinu nebohého policajného riaditeľa, sa k prípadu vracia v statuse zaujímavým... Čítať ďalej
14 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik