Z dnešného rokovania. Mazurek vymazal poslancov, ktorí navrhujú, aby si nezaočkovaní sami platili za zdravotnú starostlivosť
24 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

„Vojna“ medzi zaočkovanými a nezaočkovaný pokračuje aj na pôde nášho parlamentu, kde sa poslanci dohadujú o tom, čo nezaočkovaným z ich slobody ešte odobrať. Niektorí prichádzajú s totálne absurdnými návrhmi, za ktoré by mali byť trestne stíhaní, alebo aspoň vyobcovaní z parlamentnej pôdy.


Príkladom sú poslanci Ondrej Dostál a Radovan Kazda z klubu SaS, v skutočnosti však z mimoparlamentnej strany OKS, ktorí navrhujú, aby si nezaočkovaní sami platili za zdravotnú starostlivosť! V statuse, ale aj vo videu z vystúpenia v parlamente im túto ich doslova chorú myšlienku poriadne „vysvetlil“ Milan Mazurek, tiež z mimoparlamentného hnutia Republika.
 Prístup SaS iba dokazuje, že je to strana absolútnych bezcitných karieristov

„Včera v parlamente dvaja bezcitní poslanci SaS Dostál a Kazda povedali, že podľa nich by bolo spravodlivé, aby si každý nezaočkovaný platil za svoju zdravotnú starostlivosť sám! Bez ohľadu na to, či si celý život platil zdravotné poistenie... S týmto prístupom SaS dokazuje, že je to strana bezcitných karieristov, pre ktorých sú ľudia len čísla v tabuľkách. Len baterky pre ekonomiku,“ píše v krátkom statuse Mazurek. „Ak vy dokážete pán Kazda priamo v pléne Národnej rady povedať, že pre vás je výhodný a úplne ideálny nápad, aby si nezaočkovaný platil za vyšetrenia, alebo za liečbu, tak ja sa vás pýtam, či vy ste chorý, alebo normálny,“ hovorí vo svojom príspevku Mazurek, podľa ktorého je to čistý nápad nejakého nacistického lekára. No, od človeka, ktorý vzišiel z ĽSNS popierajúcej holokaust, to skutočne sedelo.

Mazurek: Očkovací fašizmus vo väzniciach! Vláda chce nátlakom nútiť väzňov dať sa očkovať. Za každú cenu
Na neuveriteľnú skutočnosť upozornil poslanec Milan Mazurek. Na svetlo sveta vyplával nehorázny dokument. Generálny riaditeľ ZVJS dokonca navrhuje, aby sa na očkovanie prihliadalo ako na dôležitý faktor "dobrého správania", keď väzeň žiada o... Čítať ďalej
20 | 07 | 2021 | Petra Demková

Fajčiar ani obézny za zdravotnú starostlivosť platiť nemusia

„Vy ste normálny? A čo ja teraz vám ako fajčiarovi, ktorého pravidelne vidím fajčiť cigarety pred kanceláriou, poviem v súvislosti s vaším zlozvykom aby ste si platili sám? Lebo by som bol taká istá kreatúra ako vy? Nie, ja vám to nepoviem,“ sľubuje Mazurek. „Keď bude mať zdravotné problémy pán Mikas, povedzme s krvným tlakom, poviem mu: „Si obézny, plať si za to sám!?“ Nie, nepoviem mu to, lebo nie som kreatúra zo SaS-ky. A vy poviete Slovákom, ktorí si nechcú nechať pichnúť vakcínu, za ktorú neručí výrobca, plať si sám vyšetrenie, to ti odkazuje strana SaS. Plať si sám liečbu!“ rozčuľuje sa „republikánsky“ poslanec. „Tak potom viete čo pán Kazda, plaťte si sami tú vašu sprostú očkovaciu lotériu. Pán Kazda, plaťte si sami to testovanie z vašich výplat. Občania oňho nemajú záujem,“ soptí ďalej Mazurek.


Človeku, ktorý si celý život platí zdravotné poistenie Kazda povie: Plať si za liečbu sám!

„Ak vy hovoríte, že my si máme platiť len za to, že sa človek nechce očkovať. Človek celý život platí zdravotné poistenie, stará sa o svoje zdravie, športuje, nefajčí nepije, ja neodsudzujem nikoho, ktorý fajčí a pije, to je jeho problém, a nedá sa zaočkovať, tak nejaký Kazda mu povie: „Plať si sám za seba liečbu.“ Pán Kazda, to, o čom tu hovoríme je zdravotné poistenie. Jasné, vy by ste možno chceli, aby ľudia, ktorí nezarábajú veľa povedzme ani nedostali zdravotnú starostlivosť, alebo to je politika SaS-ky, ale môžete sa hanbiť. Vy ste chudák a kreatúra!“ skončil svoju faktickú poznámku v parlamente Milan Mazurek.

V Izraeli zvonia poplašné zvony. Očkovanie problém nevyrieši, povedal izraelský premiér Naftali Bennett
Počet prípadov v Izraeli začal v posledných týždňoch opäť znepokojivo stúpať. Zvonia poplašné zvony. Problémy spôsobuje Delta variant a infikovanie touto mutáciou spôsobuje závažné prípady. Napriek tomu, že Izrael patrí ku krajinám, kde je najvyšší... Čítať ďalej
18 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová