Matovič prichytený opäť pri klamstve. Termín na očkovanie dostal
23 | 07 | 2021 I Ondrej ŠTEFIK

Slovensko sa už dva dni zabáva na rozporuplných vyjadreniach šéfa rezortu financií a šéfa rezortu zdravotníctva. Expremiér tvrdí, že sa objednal na vakcínu Sputnik V ešte koncom mesiaca jún, ale pozvánku doposiaľ nedostal.


Minister zdravotníctva SR však odmieta špekulácie, či minister financií klame, ale naopak tvrdí, že podľa jeho informácií mal dostať pozvánku v raňajších hodinách pred dvomi dňami.


„Ja som verejne oznámil, že som sa koncom júna zaregistroval na očkovanie – v posledný deň a v poslednú hodinu na očkovanie vakcínou Sputnik“, týmito slovami reagoval líder najsilnejšej parlamentnej strany na novinárov 21.júla. Zároveň dodal, že stále nedostal termín vakcíny.

Na tieto vyjadrenia reagoval v denníku Postoj Lengvarský slovami: „Nie je to pravda. Dostal ho.“ Zároveň dodal, že ho dostal 21.7 v raňajších hodinách. „Dal som si to preveriť. Odoslanie termínu z NCZI bolo už ráno,“ dodal v rozhovore pre Postoj.  Neskôr sa pre novinárov vyjadril v tom zmysle, že minister financií asi správu z NCZI nečítal.

Igor Matovič nie je zaočkovaný a Sputnikom sa očkovať nedá
28 | 05 | 2021 | Gabriela Fedičová


Podľa komentárov na sociálnych sieťach Matovičovi užívatelia sociálnej siete Facebook veľmi neveria. Napríklad na Facebook pridaný článok televíznymi novinami TV Markíza, v ktorom sa autor článku pýta publika kto klame, mal v čase uverejnenia 194 interakcií z toho 134 bolo výsmešných a 21 nahnevaných. Celkovo ľudia satiricky a negatívne hodnotia v tejto prestrelke Matoviča a jeho verziu o tom či dostal, alebo nedostal termín na očkovanie.

Napríklad užívateľka sociálnych sieti Katarína Kiss si myslí, že: „Všetky vakcíny ktoré zostanú by bolo treba do neho napchať!!!“, či tým myslela Matoviča nevieme. Naopak vieme identifikovať názor Viktora Záňa: „Presne som vedel že ten psychopatický podvodník primitívny zase klame. Nech už ťahá do p..e aj z celým Olajnom.“



Matovič má 22 dní na zaočkovanie, inak sa s pápežom nemusí stretnúť, odkazuje Ivan Bošňák
Dátový expert Ivan Bošňák zanechal na sociálnej sieti pre Igora Matoviča odkaz, pretože mu chce uľahčiť stretnutie s pápežom. Jednou z podmienok je totiž očkovanie a túto podmienku Igor Matovič zatiaľ splnenú nemá. Už len 22 dní ostáva Matovičovi... Čítať ďalej
21 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová