Pročko sa opäť predviedol. Poslanec sa vraj „devakcinoval“ a ľudia mu za to opäť riadne „naložili“
22 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Bývalý zabávač a súčasný poslanec Jožo Pročko sa opäť predviedol. Na svojom profile zverejnil fotku aj so statusom, ktorý mal byť akože smiešny. Toto nech posúdi každý sám, diskusia pod statusom je ale veľavravná. Veľmi slušne napísané – Pročko opäť prestrelil.


Ak si niekto myslí, že poslanec v našom parlamente by mal byť v prvom rade slušný a distingvovaný človek, ktorému ide o blaho národa, tak je rojko. Teda aspoň v prípade Joža Pročka z OĽaNO určite áno. Status, ktorý zverejnil na sociálnej sieti spolu s fotografiou hovoria o jeho slaboduchosti. Toto nie je totiž vôbec smiešne, ale skôr trápne. Ostatne, väčšina komentárov v diskusii pod statusom o tom hovorí viac ako jasne.
Toto je hodné poslanca Národnej rady, a potom náš štát vyzerá ako vyzerá

„Dnes som si prečítal príspevky od ľudí s vysokou školou života a aj ja s mojím IQ som pochopil, že treba niečo napraviť. Urobil som si DEVAKCINÁCIU,“ píše v úvode statusu Pročko a vzápätí dodáva, že postup je jednoduchý.

  1. Pripojíte si konektor z mobilu na žilu.

  2. Vytočte linku DEVAKCINÁCIE

  3. Po pripojení požiadajte operátora o devakcinačný kód.

  4. Po pol hodine impulzov ste ako znovunarodený.

  5. Devakcinácia zbavuje aj chrípočky.


„Prosím prispievateľov o porozumenie. Nie som politik typu pelefico, nevypisujte mi sem že sa mám správať ako oni. Som len Jožo Pročko, ktorý dostal možnosť spravovať verejné veci. Mám rád život a nikdy mi politika nedevakcinuje môj postoj k životu. POZOR: Tento status je žart. Neprerážajte si žily konektorom,“ dodáva ctihodný poslanec Jožo Pročko na záver svojho akože humorného, alebo možno intelektuálneho statusu.

Pročko, ty atrapa demokratického politika, buď taký dobrý a bojuj za referendum, vyzýva Ondrej Štefík
Dnes „ctihodný“ poslanec parlamentu, kedysi zabávač, z ktorého niektorých vtipov sa nesmial nikto. Jožo Pročko sa obrátil o 180 stupňov, no rozum obrátiť nedokázal. Aspoň toto si o ňom myslí v statuse Ondrej Štefík, ktorý si všimol, akou aktivitou... Čítať ďalej
21 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


A čo mu odkazujú ľudia v diskusii? „Tu je vidieť výsledok že tvoja mama je zároveň aj tvoja sestra ako ty môžeš mat občiansky preukaz,“ píše Erinko Zidko Chrenko. „Toto je hodné poslanca Národnej rady Slovenskej republiky. A potom náš štát vyzerá ako vyzerá, plný chaosu... Jeden dáva ako ho strihá dcéra, druhý s vakcínou na hrudi, krása... Nie je čo iné riešiť pre ľudí či??“ pridáva Bruno Vernikin Pečner. „Karma je zdarma. Bohužiaľ, aký bača také ovce. A ako vidno, teba by mal kontaktovať ŠÚKL pre závažné vedľajšie účinky. Ulica ti to jedného dňa spočíta!“ odkazuje pánovi poslancovi Michal Stieranka.


Robíš hanbu nielen sebe, ale aj svojej rodine, celej Haliči, si hanbou Slovenska

„Ach, ty žebrák... a za toto ťa platíme?“ pýta sa Karin Sedláková. „Jožo!!! Ako si sa pomenoval sám. Toto myslíš vážne? Ty, ktorý ťa poznajú nejaký ten rok, sa riadne smejú na tebe. Robíš hanbu nielen sebe, ale aj svojej rodine, celej Haliči. Si hanba SK rovnako ako tvoji šéfovci,“ nedáva si servítku pred ústa Tomi Lafo Laffers. „Dúfam, že si prvý a aj posledný raz dostal možnosť spravovať verejné veci. Lebo to, čo tu vy aj s celou vašou OLAJNO sebrankou dokazujete, tak hlbšie sa už klesnúť nedá, iba že by sa dalo ty „herec“,“ naložil „umelcovi“ a „poslancovi“ Karol Polgár. Jožo Pročko sa síce niektorým snažil aj odpovedať a oponovať, no bolo to rovnako trápne ako jeho status.

Komediant Pročko sa opäť nezaprel. Tentokrát to „rozbalil“ priamo v parlamente (VIDEO)
Odvolávanie ministra financií Igora Matoviča sa v parlamente miestami zmenilo na kabaret. No a nebol by to komediant Jožo Pročko, keby v tom nevynikal. To, ako sa v istom momente správal, zverejnila vo videu „bežná“ žena Iza Bela. Čítať ďalej
01 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik