Pročko, ty atrapa demokratického politika, buď taký dobrý a bojuj za referendum, vyzýva Ondrej Štefík
21 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Dnes „ctihodný“ poslanec parlamentu, kedysi zabávač, z ktorého niektorých vtipov sa nesmial nikto. Jožo Pročko sa obrátil o 180 stupňov, no rozum obrátiť nedokázal. Aspoň toto si o ňom myslí v statuse Ondrej Štefík, ktorý si všimol, akou aktivitou sa teraz náš „pán“ poslanec zaoberá.  


Do mohutných protestov sa pustili aj obyvatelia Kuby, ktorým vraj chýba veľa vecí, vrátane základných potravín. Mohutne sú pri tom „masírovní“ utečencami do USA, ktorí by chceli mať „demokratickú“ a rozvinutú Kubu. Niečo ako bolo kedysi u nás. Ondrej Štefík v statuse kritizuje Joža Pročka za to, že práve on chce riešiť situáciu na Kube. A stačí mu ta rozhovor s Kubáncami, ktorí chcú na ostrove demokraciu.
Pre OĽaNO sú protestujúci Slováci opice, no protestujúci Kubánci sú bojovníci za slobodu

„Jozef Pročko, ktorý sa preslávil tým, že behal po Slovensku nahý a, že robil šaša, ide riešiť majdanizáciu Kuby... Pročko urobil rozhovor s Kubáncami, ktorí chcú demokracio... Údajne nič na Kube nie je. Lieky, potraviny... nič. Ešte dobre, že cigary tam nedošli...,“ píše posmešne Ondrej Štefík hneď v úvode svojho statusu. „Aj my sme chceli demokració v '89 a ako to dopadlo? Ani my sme tu údajne nič nemali a doteraz žijeme z podstaty socializmu. Je 33 rokov po socializme a čo sa odvtedy vybudovalo? Banky a kostoly? Porovnajme si čo sa za socializmu vybudovalo za 40 rokov a čo za kapitalizmu za 33 rokov? Kde sú tie sídliská, cesty, nemocnice, školy, fabriky, blahobyt..., ktoré mal priniesť kapitalizmus?“ pýta sa úplne logicky a legitímne Štefík.



„Kubu spravodajsky rozpracovávajú spravodajské zložky juesej desiatky rokov. Tentoraz udreli a majdanizujú Kubu. Na stranu kubánskej vlády sa postavila Čína a Rusko. Zaujímavé je, že Pročkovi, ktorý by sa mal starať o chátrajúcu demokraciu na Slovensku, záleží na kubánskej demokracii. Kým pre predstaviteľov Olano sú protestujúci Slováci opice, tak protestujúci Kubánci sú bojovníci za slobodu...,“ krúti hlavou na Pročkovým obratom v rétorike Štefík a dodáva, že aj u nás sme mali takých bojovníkov Za Slušné Slovensko... „Pročko, ty atrapa demokratického politika, buď taký dobrý a bojuj tu za referendum, ktoré zarezali sudcovia, ktorých ste vy obliekli do sudcovských talárov!“ končí svoj status Ondrej Štefík.

Komediant Pročko sa opäť nezaprel. Tentokrát to „rozbalil“ priamo v parlamente (VIDEO)
Odvolávanie ministra financií Igora Matoviča sa v parlamente miestami zmenilo na kabaret. No a nebol by to komediant Jožo Pročko, keby v tom nevynikal. To, ako sa v istom momente správal, zverejnila vo videu „bežná“ žena Iza Bela. Čítať ďalej
01 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik