Zaočkovať 7 miliárd zdravých ročne je príliš lukratívne na to, aby propagovali lieky, ktoré by liečili len chorých (VIDEO)
20 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Očkovací „blázinec“ proti koronavírusu sa strhol doslova po celom svete. Asi najviac v Európe a Amerike. V mnohých štátoch však už ľudia proti tomu mohutne protestujú. Slovák žijúci v Taliansku Ľuboš Hrica sa snaží zdôvodniť, prečo sa strhol taký očkovací ošiaľ.


V posledných týždňoch aj u nás platí, že kto nie je zaočkovaný proti COVID-19, je zlý, menejcenný, ba dokonca škodí celej populácii. Prečo, to už akosi kompetentní nedokážu racionálne vysvetliť. Ak je nezaočkovaný nezodpovedný, tak len voči sebe. Priebeh jeho choroby môže, ale nemusí mať horší priebeh ako u zaočkovaného. Koronavírus však môžu rovnako roznášať aj dostať i zaočkovaní. Ako to teda v skutočnosti je, vysvetľuje vo videu Ľuboš Hrica.
Vakcíny, tento „elixír nesmrteľnosti“ je stále vo fáze ďalšieho klinického testovania

Zdroj: FB / Ľuboš Hrica


„Zaočkovať 7 miliárd zdravých ročne je príliš lukratívne na to, aby propagovali lieky, ktoré by mohli liečiť len tých chorých,“ konštatuje v kratučkom statuse Ľuboš Hrica. „Nielen na Slovensku, ale v celej Európskej únii či v USA viacerí politici očkovanie doslova fanaticky propagujú. Deje sa to však i v mnohých rozvojových krajinách. Najmä v afrických, kde si vlády vakcíny nemôžu dovoliť kúpiť.

Prostredníctvom svetového projektu Covis, do ktorého sa vyzbieralo len do konca júna minulého roka takmer 16 miliónov dolárov, ich teda v Afrike očkujú rad za radom,“ hovorí vo videu Hrica. Myslí si, že z týchto peňazí sú očkované aj deti.

„Ľudia z týchto krajín, ktorí majú nejaké vedľajšie účinky, nemajú prakticky žiadnu možnosť nahlasovať ich na kompetentné miesta. Tak tieto prípady neskončia v štatistikách,“ zamýšľa sa taliansky Slovák. Podľa neho všetci dobre vieme, že tento „elixír nesmrteľnosti“ je stále vo fáze klinického testovania, a tak ho prirovnávať k účinným vakcínam, ktoré tu máme desaťročia, je absolútne neprípustné.

Tieto svinstvá, teda vyhrážanie sa ľuďom, sa dejú iba na Slovensku, tvrdí Ľuboš Hrica (VIDEO)
Slovenskí koaliční politici doslova nútia svojich občanov k očkovaniu proti COVID-19. Zašlo to až tak ďaleko, že hľadajú spôsob ako dosiahnuť, aby to bolo povinné. To už ale prekáža mnohým ľuďom, ktorí takéto niečo odmietajú. Tak, ako Ľubošovi... Čítať ďalej
04 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Európska únie chce darovaním vakcín držať africké krajiny pod krkom

„Pre tých, ktorí mi odkazujú, že by ma chceli vidieť napojeného na hadičkách umelého dýchania odkazujem, že je to napísané aj na stránke Európskej únie. Vývoj vakcíny je zložitý a zdĺhavý proces. Musíme byť pripravení ju vyrobiť a následne ju nasadiť v celej Európe aj vo svete. Píše sa tam aj to, že EÚ nebude v bezpečí, kým prístup k vakcíne nezíska celý svet. Je teda jasné, že EÚ by chcela zaočkovať ich schválenými vakcínami celý svet,“ konštatuje Hrica. Dodáva, že takto EÚ tie štáty a ich politikov, ktorým daruje vakcíny, bude držať „za krk“. A bude hovoriť, že však my sme vám zachránili život.

Lekár Andrej Janco šokuje: Očkovať sa nedám! Toto nie je vakcinácia, ale skôr génová terapia (VIDEO)
Mnohí Slováci prehodnotili svoj postoj k očkovaniu proti koronavírusu a ich záujem oň pomaly opadá. Niektorí, ako doktor Andrej Janco, sú však od začiatku proti nemu. Vysvetľuje to aj vo videu, ktoré na sociálnej sieti zverejnil Rastislav... Čítať ďalej
19 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Vždy hrozí riziko, že vakcíny, ktoré komisia podporí, neprejdú klinickým skúšaním

Zdroj: FB / Ľuboš Hrica


„Dokument o stratégii vývoja vakcín bol zverejnený 17. júna 2020. Na záverečné zhodnotenie má Európska komisia čas ešte päť mesiacov. Tak by malo byť každému jasné, že sa stále nachádzame vo fáze testovania,“ prízvukuje Hrica.

Dodáva, že ak nebola doposiaľ vyvinutá účinná vakcína na hepatitídu typu C alebo AIDS, na ktoré zomierajú vo svete milióny ľudí ročne, tak sa mu nechce veriť, že v blízkom desaťročí dokáže Európska komisia napísať záverečnú správu, že vakcíny, ktoré sa používajú dnes, sú na 100 percent účinné. V dokumente sa však okrem iného ešte píše, že vždy hrozí riziko, že vakcíny, ktoré komisia podporí, neprejdú klinickým skúšaním. Táto stratégia sa teda podobá na poistku, pretože prenáša časť rizika z pliec priemyslu na subjekty verejného sektora.

Zástupkyňa generálnej riaditeľky WHO šokuje: Očkovanie zabíja a príčiny sa tutlajú!
Je toto vôbec možné? U nás prepuklo doslova očkovacie šialenstvo a zástupkyňa generálnej riaditeľky WHO doktorka Soumya Swaminathan nechala doslova vybuchnúť „bombu“. Podľa nej očkovanie zabíja a príčiny sa jednoducho radšej... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Po lopate povedané farmaceutický priemysel prenáša riziká na štáty a ako protihodnotu rizika im to predá za menšiu cenu, ako by ju predali v prípade, že bude na 100 percent účinná. Tvrdiť, že očkovať deti tými vakcínami je bezpečné, je vrcholom cynizmu. Pretože klinické štúdie, ako som sa dočítal, sa robili len na dospelých ľuďoch,“ hromží Ľuboš Hrica. „Propagácia očkovania detí je príliš horúca a nepríjemná téma, tak politici, ktorí nechcú stratiť voličov, používajú virológov, imunológov a niektorých lekárov na to, aby očkovanie propagovali za nich, čím si vlastne umyjú ruky,“ myslí si Slovák žijúci v Taliansku. Varuje, že potom nech sa nikto nečuduje, že ľudia idú protestovať pred ich domy, pretože podnet na očkovanie ide práve od nich.

Možno vôbec prežiť očkovanie covid vakcínami?
„Vakcíny predstavujú druhú fázu po samotnom covide. Sú to proste biologické zbrane. Preto toľko úmrtí,“ šokuje americký profesor Peter McCullough. Uviedol Tsargrad.tv. Čítať ďalej
14 | 07 | 2021 | Imrich Kovačič

Európska komisia sa s výrobcami liekov dohodla na nákupe asi 460 miliárd vakcín

„Virológovia kedysi tvrdili, že nakaziť Covidom sa dá aj s nízkou náložou, ktorý sa potom v tele rozmnožuje a môže spôsobiť komplikácie, alebo dokonca smrť. Zaujímavé je, že dnes tí istí vedci tvrdia, že aj tí, ktorí sú zaočkovaní môžu byť šíriteľmi vírusu, ale ospravedlňujú to tým, že zaočkovaní majú nižšiu nálož. A počuli ste už od nejakého lekára alebo politika, aby propagoval liek proti covidu? Nepočuli ste. Počuli ste od tých, ktorí propagujú vakcíny hovoriť o pozitívnych výsledkoch tých, ktorí mali Covid, že ho prekonali bez použitia akéhokoľvek lieku? Nie, nepočuli, lebo ich úlohou je len propagovať vakcínu a ostatné pozitívne veci, ako keby boli nepodstatné,“ hovorí Ľuboš Hrica. Pripomína, že o tých liekoch písal už mnohokrát.



„Jasné, že farmaceutickým firmám je lukratívnejšie dať vakcínu aj zdravým ľuďom, teda všetkým, lebo liečiť liekom iba chorých by im zisky znížil minimálne o 10 alebo 20 miliárd. Európska komisia sa s výrobcami liekov dohodla na nákupe asi 460 miliárd dávok, teda asi štyri dávky pre každého občana Európskej únie. Diví sa preto niekto tomu, že nás vlády strašia a vyhrážajú sa nám, čo v ľuďoch vyvoláva pocit úzkosti?“ pýta sa na záver videa Ľuboš Hrica

Aktivista Hrica: Čaputová a Kolíková konštatujú, že sa vracia spravodlivosť. Aká? Tá, čo im vyhovuje?
Známy občiansky aktivista Ľuboš Hrica okomentoval dianie. Po zvrátení rozhodnutia v najsledovanejšej kauze sa roztrhlo vrece s nadšenými reakciami politikov o „vracajúcej sa spravodlivosti“. Okrem toho, že podľa Hricu politici týmito vyjadreniami... Čítať ďalej
16 | 06 | 2021 | Petra Demková