Čaputová by sa mala spamätať a venovať sa skutočným problémom obyčajných ľudí, myslí si Belousovová
19 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť Anna Belousovová si pri kritike hlavy štátu nezvykne dávať pred ústa servítku. A nezobrala si ju ani teraz, keď Zuzane Čaputovej vytýka neustále riešenie problémov homosexuálov.


Anna Belousovová je známa tým, že je srdcom národniarka. Tiež je za úplnú rodinu muža a ženy. Aj preto v statuse kritizuje, že sa prezidentka až priveľmi často venuje LGBTI komunite. Belousovová sa vôbec netají tým, že Zuzana Čaputová by sa mala spamätať a venovať sa skutočným problémom obyčajných ľudí.
Hlavný problém Slovenska je „rodinný“ život homosexuálov? To sa už svet načisto zbláznil?!

„To, že vo vláde je zopár jednotlivcov, o ktorých zdravotný stav by sa mali zaujímať odborníci v oblasti psychiatrie, je už, myslím si, všeobecne známy fakt. No toto, čo predvádza pani Čaputová, už ide riadne za hranicou normálneho správania štátneho úradníka na jej pozícii a zdravého rozumu vôbec. V čase, keď sa státisíce ľudí vďaka vláde, ktorú ona všemožne podporuje, dostávajú do existenčných problémov, pani Čaputová zrejme považuje za hlavný problém Slovenska „rodinný“ život homosexuálov. To sa už svet načisto zbláznil?!“ píše Belousovová.

Osobne ju vraj absolútne nezaujíma, čo kto robí za dverami svojej spálne a považuje za vrchol nenormálnosti stále dokola riešiť a vôbec rozprávať verejne o sexuálnej orientácii hocikoho. „Prečo by sme to mali riešiť?!“ pýta. Dodáva, že ak je niekto homosexuál, je to jeho osobná vec a on sa v prvom rade musí s tým vysporiadať.



„Prečo nám stále podsúvajú, že máme niečo, čo nie je norma, za normu považovať?! Mne už táto spoločnosť začína stále viac pripomínať kráľovstvo krivých zrkadiel. Všetko je naopak. Svet stojí na hlave, nie na nohách,“ chrlí ako obyčajne bývalá šéfka národniarov.

„A štátna úradníčka pani Čaputová by za ten nadštandardný plat, na ktorý sa jej skladajú pracujúci ľudia, živitelia rodín, mala starať predovšetkým o to, aby oni mohli dôstojne žiť. Ja teda neviem, kto jej tie aktivity podobného typu ako táto diktuje, no v tomto období to z jej strany nie je nič iné len hlúpa provokácia,“ prezrádza otvorene Anna Belousovová.

Na samý záver dodáva: „Pani štátna úradníčka Čaputová by sa mala spamätať a venovať sa skutočným problémom obyčajných ľudí. Pretože sa mi zdá, že ona už, ako sa hovorí, od dobroty nevie, čo so sebou.“

Belousovová: Čaputová je zlá a zákerná a dostatočne cynická osoba, ktorá rada hrá na city ľuďom
Skutočnosť, že ústavný súd neodporučil referendum o predčasných voľbách veľmi ťažko nesie opozícia. Búria sa však aj ľudia či niektorí expolitici. Jednou z nich je predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť Anna Belousovová. Čítať ďalej
09 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik