Misska Kralevich sa naváža do právnika zavraždenej študentky: Prokuratúra konečne koná
18 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Misska a podnikateľka Daniela Kralevich (35) je obvinená z usmrtenia mladého dievčaťa Linh († 18) počas dopravnej nehody. Vyšetrovanie sa tiahlo dlhé mesiace. Modelka niekoľkokrát slovne napadla právnika pozostalých Petra Vačoka, ktorý si nenechal nič páčiť a krásku tvrdo usadil. Čoskoro sa konečne postaví pred súd, píše Blesk.






Tragédia sa odohrala minulý september na frekventovanej ceste v Bratislave. Kralevich nezvládla riadenie a zrazila študentku čakajúcu na prechode. Zranenia boli natoľko vážne, že im nebohá Linh podľahla. Žena bola obvinená až po viac ako pol roku. Celým prípadom sa zaoberal dokonca aj generálny prokurátor Maroš Žilinka a policajný prezident Peter Kovařík, keďže vyšetrovanie bolo spochybnené najmä kvôli dĺžke vypracovaniu znaleckých posudkov.
Obeťou je Kralveich?!

Kralevich sa zo začiatku stavala do role obete a niekoľkokrát sa oborila na právneho zástupcu pozostalých. Nedávno sa ozvala znova pomocou príspevku na svojej sociálnej sieti: "Vačok chce spravodlivosť? Týždeň po pohrebe mi volala jeho dcéra, či súhlasím s tým, že Peter, ktorého som predtým osobne poznala, bude zastupovať rodinu zosnulej. A nehanbí sa ma očierňovať v médiách."

Právnik však odmieta, že by miss kedykoľvek predtým videl. "Nikdy som sa s ňou nestretol. Možno sa pozná s mojou dcérou, ale ja som sa s pani Kralevich nikdy nebavil. V zásade to nie je ani dôležité," povedal denníku Nový Čas.

Znalecký posudok o nehode Kralevich je konečne na svete! A budú padať hlavy
08 | 03 | 2021 | Diana Zaťková

Prejaví niekedy ľútosť?

Vyzerá to tak, že sa Kralevich nikdy rodine neospravedlní a ďalej bude raziť tú svoju pravdu. Nedávno dokonca sama vyhľadala svedka nehody, čím sa ho snažila presvedčiť o vlastnú verziu. Na internete spísala správu: "Hľadám svedka nehody z 21. 9. 2020 v Tomaškovej ulici, ktorý videl mladú dievčinu so slúchadlami v ušiach a sklonenou hlavou, ako nedbajúc vstúpila na vozovku." Súd ju však neminie.
Obžaloba

„Prokurátor Okresnej prokuratúry Bratislava II podal obžalobu na Okresný súd Bratislava II vo veci dopravnej nehody obvinenej podnikateľky Daniely K. pre prečin usmrtenia. Informoval o tom prokurátor a hovorca Krajskej prokuratúry Bratislava Matej Izakovič. Záležitosť sa týka dopravnej nehody, pri ktorej 21. septembra 2020 v Bratislave na Tomášikovej ulici po náraze motorového vozidla zahynula mladá študentka Linh. Podľa medializovaných informácií prechádzala osemnásťročná študentka vietnamského pôvodu po priechode pre chodcov, keď ju zrazilo vozidlo Range Rover. To šoférovala podnikateľka Daniela K.,“ informovala agentúra SITA.

Jachty známych tvárí: Flašík má lepšiu ako Kollár, Nikodým sa musel uskromniť (FOTO)
Politici, mafiáni, známe tváre z televízie - mnoho z nich vedie život na vysokej nohe a materiálne potešenia ako luxusné jachty sú dnes bežnou súčasťou ich majetku, píše Pluska. Čítať ďalej
18 | 07 | 2021 | Tibor Sipos