Zaraď sa a čuš! Vláda chce vždy len dobre, ostatní sú sprostí!
18 | 07 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Je vidieť, že ministerka spravodlivosti má vedu o moci v malíčku a vo vzťahu ku svojmu národu má celkom jasno. Každý by si mal uvedomiť, kde je jeho miesto a čo si môže dovoliť. Každý by si mal konečne uvedomiť, že vyskakovať môže iba do volieb. Potom – utrum, teda vypadni!" Věra Tepličková


Zaujímavé názory majú občania Slovenska na konanie vládnych predstaviteľov. Jeden z nich prezentovala aj Věra Tepličková, ktorá bloguje na portáli SME a tvrdí, že s politikmi netancuje.
Pekný citát Kolíkovej do historických análov

Mária Kolíková v súvislosti s opatreniami nedávno Slovákom oznámila, že „Vláda určuje ľuďom, ako majú žiť, či sa nám to páči alebo nepáči. "Dokonca dodala, že to tak je na základe vôle ľudu, ktorí si vládu a parlament zvolili," konkretizuje Tepličková.

"Pekný citát, ktorý by sa vynímal vedľa citátov iných diktátorov. Napríklad skromného Augusta Pinocheta: „Pozerám sa na ne zhora, pretože ma tam dal Boh.“ Alebo vedľa múdrosti nezabudnuteľného Benita Mussoliniho: „Občan vo fašistickom štáte už nie je sebecký jedinec, ktorý má asociálne právo búriť sa proti akémukoľvek zákonu kolektivity.“ A čo tak Adolf Hitler? „Víťaza sa nikto nepýta, či má pravdu.“ Píše Tepličková.

Kauza štyroch ministrov: Kolíková je diktátor roka, Gröhlinga sa musíme čím skôr zbaviť (VIDEO)
Vyjadrenia štyroch ministrov ho nenechali chladným. Lekár, výživový poradca a posledný rok a pol najmä komentátor politického diania Igor Bukovský opäť kritizuje vládu. V najnovšom videu zverejnenom na platforme YouTube komentoval vyjadrenia... Čítať ďalej
17 | 07 | 2021 | Tibor Sipos

Kolíková má vedu o moci v malíčku

Podľa autorky blogu Kolíková svojim výrokom jednoznačne ukázala, že má vedu o moci v malíčku a má jasno aj čo sa týka vzťahu k svojmu národu. "Strčil si papier so svojou vôľou do škatule? Strčil. Mal si dosť času na rozmyslenie? Mal. Tlačil na teba niekto? Netlačil. Tak sa zaraď a čuš. Myslíš si, že vláda by konala proti svojmu ľudu? To čo by bola za vláda? Vláda chce vždy len dobre," konštatuje Tepličková.
Fajn, že nás odbremení od každodenného premýšľania a rozhodovania

To by bolo, keby sa jej výrok aplikoval na každodennosť všetkých Slovákov. Lebo keď vláda vie, tak jej konanie môže mať veľmi silný vplyv na zníženie počtu psychických ochorení a porúch. Nemusí už nikto z nás premýšľať. Vláda rozhodne. Takto by sa dali parafrázovať ďalšie myšlienky autorky blogu, v ktorom vláde zanechala odkaz.

"Snáď by pani ministerka mohla túto svoju myšlienku viac rozvinúť a poskytnúť nejaký manuál nám prostým a možno i svojim kolegom. Taký pán Sulík by to napríklad veľmi potreboval a možno aj ocenil. Ako by si to predstavovala. A ak by mala v pláne takúto brožúrku stvoriť, potom by som chcela veľmi pekne poprosiť, aby to bol manuál zrozumiteľný a písaný jednoduchým jazykom. Aby sme to i my, duchom a intelektom jednoduchší dokázali pochopiť." Nechala odkaz Tepličková v závere.

Nôž do chrbta vrazil štát chatárom zavedením turistického semaforu. Problémy mala aj Zbojnícka chata
Skomplikujme všetko, čo sa len dá! Podľa Juraja Blanára (SMER) sa naša vláda očividne riadi touto vetou. Tvrdí, že sa rozhodli skomplikovať život všetkým, ktorí chcú tráviť dovolenku na horách a posilňovať svoju... Čítať ďalej
17 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová