Kauza štyroch ministrov: Kolíková je diktátor roka, Gröhlinga sa musíme čím skôr zbaviť (VIDEO)
17 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Vyjadrenia štyroch ministrov ho nenechali chladným. Lekár, výživový poradca a posledný rok a pol najmä komentátor politického diania Igor Bukovský opäť kritizuje vládu. V najnovšom videu zverejnenom na platforme YouTube komentoval vyjadrenia ministrov v reakcií na slová Richarda Sulíka.



Štyria ministri reagovali na Sulíkove slová o slobode

"Ako sa vyhnúť vulgarizmom, keď chce človek reagovať na obludné vyhlásenia ministrov Vlády SR? Očkovanie má byť dobrovoľné a NIKTO nemôže byť diskriminovaný za to, že sa nemôže alebo nechce nechať očkovať. Zhruba toto isté povedal minister Richard Sulík a štyria ďalší sa do neho pustili ako zúrivé psy," napísal Bukovský do popisu videa.

„My si nemôžeme dovoliť ľuďom diktovať, ako majú žiť, takto ich obmedzovať, lebo sa rozhodli sa nezaočkovať. (…) Považujem za veľkú chybu politikov, keď si myslia, že vedia lepšie, ako majú žiť," znelo presné vyjadrenie ministra hospodárstva a lídra SaS.

Sulík stiahol chvost a Matovič ostal ministrom. Matovič Sulíka obvinil, že zháňal hlasy na jeho odvolanie
30 | 06 | 2021 | Aneta Leitmanová

Gröhling by mal podať demisiu, lebo je plagiátor

„V Rakúsku všade platí pravidlo 3G (geimpft, getestet, genesen) - do prevádzok pustia človeka, len ak je očkovaný, otestovaný, alebo prekonal covid. Bez tohto sa takmer nikam nedostanete. Testy sú bezplatné len v pár mestách, inak sa za ne platí," napísal šéf rezortu školstva Branislav Gröhling.

Bukovský na tieto zarážajúce slová reagoval nepriamou výzvou k demisii. "V Rakúsku tiež platí pravidlo, že plagiátor nemôže byť ministrom ničoho," podotkol Bukovský s tým, že uviedol konkrétny príklad. "Takže pán Gröhling, v Rakúsku platia aj také pravidlá, že plagiátor alebo človek, ktorý je podozrivý z plagiátorstva, sám dobrovoľne odstúpi zo svojej funkcie ministra s hanbou a ospravedlním. A prestane tárať ako štátny funkcionár," zdôraznil lekár. "Ak ste vy, pán Gröhling, narástol do veľkosti Boha, musíme sa Vás čo najskôr zbaviť," dodal.
Remišová a Lengvarský

Aj slová ministra zdravotníctva Vladimíra Lengvarského o tom, že so Sulíkom si musí povedať isté záležitosti súvislé s očkovaním len medzi štyrmi očami, Bukovského znepokojili. "To je ukážkovým príkladom toho, ako ministerstvo zdravotníctva samotné devastuje dôveru ľudí" zdôraznil.

Sulík sa chystá rozzúriť Matoviča, a to cez 19 percentnú rovnú daň (video)
Po dnešku musí mať minister financií Igor Matovič ťažké dni. Bude to chcieť riadnu dávku sedatív, alebo, pomoc odborného lekára. Jeho "červené súkno" Richard Sulík, podpredseda vlády a minister hospodárstva totiž vykrútil Matovičovým víziám o... Čítať ďalej
24 | 06 | 2021 | Ivan Brožík


Nad vicepremiérkou Veronikou Remišovou Bukovský len mávol rukou. Jej vyjadrene označil za hlúpy argument. "Kto už len sa tu domáha práva šíriť infekčnú chorobu, pani Remišová? O čom to tu hovoríte?" Pýta sa s nepochopením.
Diktátor roka

Najznepokojivejšou a zároveň zrejme najúprimnejšou reakciou na Sulíkove slová o slobodnom rozhodovaní bola tá, ktorú uviedla Kolíková. "Vláda určuje ľuďom, ako majú žiť, či sa nám to páči alebo nepáči. Rovnako tak robí parlament. A deje sa tak na základe vôle ľudí, ktorí si zvolili svojich reprezentantov,” šokovala šéfka rezortu spravodlivosti.

V reakcii na tieto slová ju Bukovský označil za diktátora roka. A to aj napriek tomu, že jeho negatívny postoj k expremiérovi Igorovi Matovičovi, ktorý na Slovensku spôsobil veľkú vlnu nevôle, je verejnosti dobre známy.

"Pani Kolíková, ktorá je teraz ministerkou spravodlivosti a ktorá dokonca podľa presvedčenia pána Sulíka je zárukou očisty justície, si podľa tohto vyjadrenia si u mňa vyslúžila titul diktátor roka. Buď si pomýlila storočie alebo si pomýlila kontinent," krúti hlavou.

Pán brat Peter Niňaj: "Protipandemické opatrenia na Slovensku nemajú žiadnu logiku!"
Tak sme konečne hrali! Pochválil sa na sociálnej sieti jeden z Pánov bratov, ktorí sprevádzajú na vystúpaniach populárneho Milana Markoviča, Peter Niňaj. No vzápätí krúti hlavou nad našimi protipandemickými opatreniami. Nemajú žiadnu... Čítať ďalej
17 | 07 | 2021 | Diana Zaťková