Šokujúce zistenia o najstrašnejšej pandémii - španielskej chrípke. Spôsobiť ju mohla hromadná vakcinácia!
15 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Španielska chrípka trvala od februára 1918 do apríla 1920 a infikovala 500 miliónov ľudí na celom svete. Bolo to okolo tretiny vtedajšej svetovej populácie a šarapatila v štyroch po sebe idúcich vlnách. Počet obetí sa odhaduje na 17 až 50 miliónov ľudí, ba niektoré zdroje hovoria až o 100 miliónoch!


Počet obetí, nech už ich bolo 17 alebo aj 100 miliónov, robí španielsku chrípku jednou z najsmrteľnejších pandémií v histórii ľudstva. V roku 1918 bola najhoršia epidémia, ktorá kedy zasiahla Ameriku. Ako píše na svojej stránke Občianske združenie Biosféra, bola výsledkom rozsiahlej celonárodnej očkovacej kampane, za ktorou stáli paradoxne lekári.
Vakcíny boli vždy veľký biznis, a preto boli a sú ich výrobcami tvrdo propagované

Aj počas Španielskej chrípky pred viac ako 100 rokmi nosili ľudia rúška. Zdroj: facebook.com


Podľa OZ Biosféra len veľmi málo ľudí vie, že španielska chrípka bola výsledkom rozsiahlej celonárodnej očkovacej kampane. „Lekári povedali ľuďom, že choroba bola spôsobená choroboplodnými mikróbmi. Vtedy boli vírusy neznáme, inak by obvinili ich,“ píše OZ Biosféra. Chrípka náhle zasiahla ihneď po skončení prvej svetovej vojny, keď sa vojaci vracali domov zo zahraničia. „Bola to prvá vojna, v ktorej boli všetky známe vakcíny aplikované všetkému vojenskému personálu. Táto zmes jedovatých preparátov a bielkovín z mŕtvol, z ktorej boli vakcíny vyrobené, spôsobila medzi vojakmi také rozsiahle ochorenia a smrť, že sa začalo hovoriť o tom, že medicínskymi kádrami bolo zabitých viac ľudí ako výstrelmi z nepriateľských pušiek,“ šokuje OZ Biosféra.

„Úmrtnosť a chorobnosť medzi očkovanými vojakmi bola štyrikrát vyššia ako u neočkovaných civilistov. To však nezastavilo presadzovateľov vakcín. Vakcíny boli vždy veľký biznis, a preto boli tvrdo propagované,“ píše ďalej o hrôze z roku 1918 občianske združenie. Celé to až nápadne pripomína súčasnosť. „Bola to kratšia vojna, ako plánovali výrobcovia vakcín, iba rok pre Američanov, takže propagátori vakcín mali veľa nevyužitých dávok po záruke, ktoré chceli predať s dobrým ziskom,“ píše ďalej OZ Biosféra.

"Postavili by ste sa do radu na testovanie s rizikom 1:4, že umriete, ako pri Španielskej chrípke?" pýta sa Baránek
Politický analytik Ján Baránek v svojom statuse položil otázku tým, ktorí sa ho neustále snažia presvedčiť o mimoriadnej nebezpečnosti Covid-u a o tom, že kvôli tomu bolo morálnou povinnosťou zúčastniť sa plošného testovania. Čítať ďalej
10 | 11 | 2020 | Imrich Kovačič

Výsledkom strašenia: Takmer celá populácia sa bez rozmýšľania zaočkovala

Španielska chrípka v roku 1918 v Amerika bola výsledkom rozsiahlej celonárodnej očkovacej kampane. Zdroj: youtube.com


Výrobcovia vakcín podľa OZ Biosféra preto urobili to, čo zvyčajne robia. Zvolali stretnutie za zatvorenými dverami a prišli s vlastným strašným očkovacím programom pre celú krajinu (pre celý svet), s použitím všetkých svojich očkovacích látok. Ľudí začali strašiť hovoriac, že vojaci sa vracajú domov s mnohými smrteľnými chorobami z cudzích krajín, Vraj vlastenecká povinnosť každého muža, ženy a dieťaťa je byť „chráneným“, preto musíte všetko nechať tak, bežať do očkovacích stredísk a dať si urobiť všetky očkovania. Všímate si tú podobnosť s dneškom? „Výsledkom bolo, že takmer celá populácia bežala bez akéhokoľvek rozmýšľania dať sa očkovať. Bolo len otázkou hodín, kým ľudia začali upadať do agónie, kým mnoho ďalších sa zrútilo s takou virulenciou, ktorú predtým nikto nikdy nevidel,“ opisuje OZ Biosféra.

Ľudia mali všetky príznaky chorôb, proti ktorým sa dali očkovať: vysoká horúčka, zimnica, bolesť, kŕče, hnačka atď. Aj príznaky hepatitídy po injekciách proti hepatitíde C, ako aj prepuknutie kožných vredov po injekciách z kiahní či ochrnutie po všetkých injekciách atď. „Lekári boli zmätení a tvrdili, že nevedeli, čo spôsobilo zvláštne a smrteľné ochorenie. A, samozrejme, nemali žiadny liek. Mali vedieť, že hlavným dôvodom je očkovanie, pretože to isté sa stalo vojakom po očkovaní. Vakcinácia proti týfusu spôsobila najhoršiu formu choroby, ktorú nazývali para-typhoid. Potom sa pokúsili potlačiť príznaky silnejšou vakcínou, ktorá spôsobila ešte závažnejšie choroby, v dôsledku čoho mnoho ľudí zomrelo a bolo zdravotne postihnutých. Kombinácia všetkých jedovatých vakcín, ktoré sa koncentrovali v organizme, spôsobila také násilné reakcie, že sa nedokázali vyrovnať so situáciou,“ šokuje ďalej OZ Biosféra.

Viete ktoré boli najhoršie epidémie za posledných 100 rokov? Až šesť ich začalo v Číne
V súčasnosti našu planétu desí pandémia COVID-19, za posledné storočie ale ľudstvo zápasilo so siedmimi smrteľnými epidémiami, ktoré si vyžiadali milióny životov. Čítať ďalej
30 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Grécko a pár ďalších krajín, ktoré nevakcinovali, chrípkou neutrpeli

Španielska chrípka trvala od februára 1918 do apríla 1920 a infikovala 500 miliónov ľudí na celom svete. Zdroj: facebook.com


„Lekári nechceli, aby obvinili ich z tejto masovej choroby po očkovaní, pri ktorej zahynulo toľko vojakov. Takže prišla myšlienka nazvať ju španielskou chrípkou, čo bol dobrý spôsob ako obviniť niekoho iného. Španieli nesúhlasili s tým, že túto chorobu nazvali ich menom. Vedeli pravdu, že táto choroba nepochádza z ich krajiny. 20 miliónov ľudí zomrelo na túto chrípkovú epidémiu na celom svete. Grécko a niekoľko ďalších krajín, ktoré nerobili vakcináciu, boli jedinými, ktorí neutrpeli touto chrípkou. Je potrebné ešte niečo dokazovať?“ pýta sa OZ Biosféra.

„Moja rodina a ešte jedna boli jednými z mála, ktorí tvrdohlavo odmietli uveriť propagande a nikto z nás nedostal chrípku a ani nekýchol, napriek skutočnosti, že všetci okolo nás boli chorí a vonku bola silná zima,“ citujú účastníka a pamätníka tých dní.

Pamätník z USA vraj hovoril s niekoľkými ďalšími ľuďmi, ktorí boli očitými svedkami týchto udalostí a unikli chrípke z roku 1918. Pýtal sa ich, či boli vakcinovaní a všetci mu povedali, že nikdy neverili na vakcináciu a nikdy nemali žiadne očkovanie. „Chrípka z roku 1918 bola najničivejšou chorobou, akú sme kedy mali, a odhalila celý rad lekárskych trikov, keď lekári na jej potlačenie použili ešte silnejšie jedy, ktoré túto chorobu iba zhoršili. Takže liečba skutočne zabila viac ľudí, ako samotná chrípka,“ píše na samý záver OZ Biosféra.

Pandémia španielskej chrípky z roku 1918. Dá sa porovnať s rokom 2020 ?
Choroba - niekedy ukončí vládu dôležitého monarchu, inokedy zasa zastaví vojenské ťaženie. Avšak každých niekoľko storočí sa vyskytne obrovské prepuknutie choroby, ktoré ovplyvní všetkých - pandémia. Čítať ďalej
30 | 03 | 2020 | Mário Martinka