Belousovová: Vášáryová aj Radičová nikdy nebudú robiť v prospech Slovenska a Slovákov
14 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Anna Belousovová si zvykla kritizovať prakticky všetko a všetkých. U súčasných politikov či hlavy štátu to až tak veľmi neprekvapuje, no že sa „pustí“ do expremiérky Radičovej za jej vstup do ženského spolku Živena, to je predsa len prekvapivé.


Ako píše Belosovová, Živena je najstarším ženským spolkom na Slovensku. Živena sa od začiatku hlásil k národnému povedomiu, vzdelávaniu slovenských dievčat a žien. Osvetovej práci pre rodinu, presadzovaniu ženských práv a slobôd a tiež k medzinárodnej spolupráci žien. V statuse sa šéfka strany Národ a Spravodlivosť zameriava nielen na predsedníčku Živeny, ale aj na samotnú Radičovú.
Protislovenské živly obsadzujú národné spolky a inštitúcie

V súčasnosti je predsedníčkou celoslovenskej Živeny Magda Vášáryová. „Ak je predsedníčkou Živeny Vášáryová, tak pokojne môže byť členkou Radičová. Ani jednej národné povedomie nič nehovorí, práve naopak,“ konštatuje Belousovová. Dodáva, že si veľmi dobre pamätá ako Radičová aktívne zbierala podpisy proti vzniku samostatného Slovenska.

„Pani Vášáryová zase mnohokrát dala najavo, že pojmy národ, národné povedomie sú pre ňu úplne cudzie. To, že tieto protislovenské živly obsadzujú národné spolky a inštitúcie, nie je podľa mňa náhoda,“ konštatuje Belousovová.



Podľa nej ide o ovládnutie všetkých nástrojov, cez ktoré by mohli formovať vedomie ľudí. „V mene koho a čoho hovoria tie dve mená samé za seba, Isté je, že na prospech Slovenska a Slovákov to tie dve nikdy robiť nebudú,“ končí status Anna Belousovová.

Belousovová: Čaputová je zlá a zákerná a dostatočne cynická osoba, ktorá rada hrá na city ľuďom
Skutočnosť, že ústavný súd neodporučil referendum o predčasných voľbách veľmi ťažko nesie opozícia. Búria sa však aj ľudia či niektorí expolitici. Jednou z nich je predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť Anna Belousovová. Čítať ďalej
09 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik